Arman Vestad bannerbild

Arman Vestad - Talare

Foredragsholder

Vad krävs för att en kriminell drogpådrivare och jailbird ska ändra kurs och få ett normalt liv? Svaret kan vara en eller två personer. Som ser dig, bryr sig och ger dig en chans.

Arman Vestad är norrmannen som växte upp i en helt vanlig familj på 1980-talet. Ändå kände han sig utanför. När han som skolpojke kom till stan med båten var han en av ”bönderna” och blev retad för att han gick ensam. Men Arman fick pengar av sin farfar. Och med pengar kan du få vänner. Också dåliga sådana.

Som ung och äventyrlig drogs han in i en miljö med droger, vapen och mer pengar. Hemmafester på dagarna och dörrvaktsjobb på kvällar och nätter blev Arman Vestad nya liv.  Ett liv av fester, droger, våld, hot – och fängelsestraff. Han blev rikskändis när han dömdes för att ha skaffat mordvapnet i Orderudfallet.

Så hade det kunnat fortsätta för livet hängde snart i en tunn tråd. Men innan den brast såg någon Arman.

Arman Vestad pratar om outsiders, mångfald och inkludering. Om att balansera på kanten, och slutligen landa på rätt sida. Med en blandning av humor och allvar använder han sin egen dramatiska berättelse med sina surt förvärvade erfarenheter för att visa vägen. Antingen för den som själv ska gå den, eller för medhjälparna.

Armans liv har varit dramatisk som en Henning Mankel-roman, men lågvattenmärken på rad. Ändå handlar hans föredrag lika mycket om höjdpunkterna och om människorna som skapade en förändring. Han visar hur du som ledare, kollega, anhörig eller medmänniska kan vara den som gör en bestående skillnad i någon annans liv.

Flera tusen har låtit sig beröras av Arman Vestads starka berättelse, tankeväckande budskap och enastående förmåga att kommunicera. Hans föreläsning börjar med sirener, men slutar med ett ljus i tunneln.

Boka en inspirerande föreläsning med Arman Vestad hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Tuff som naken | Penger och Livet | Modige ledere gjør gull av hull

Arman Vestad profilbild

Arman Vestad

Foredragsholder

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: