Ari Riabacke bannerbild

Ari Riabacke - Talare

Fil. Dr

I tider av enormt snabba förändringar, stor osäkerhet och en värld full av möjligheter har det aldrig varit viktigare än nu att förstå hur människan fungerar, vad som driver oss och hur vi tillsammans kan bli ännu bättre på att utveckla företag och organisationer.

Så, frågan är: Hur leder vi oss själva och andra i tider av förändring? Hur ska vi få grupper och team att prestera på topp? Vad motiverar människor? Hur fattar vi beslut? Vad behöver vi känna till för att samarbeta och kommunicera bättre och hur ska vi gå till väga för att finna nya vägar när inget är som förr – och aldrig kommer bli det igen.

Ari Riabacke kommer garanterat att injicera era hjärnor med nya idéer om det framtida ledarskapet, hur ni kan skapa effektiva organisationer där alla tar ansvar och inte minst hur man bygger tillit får människor att våga mer. ”Vågar vi inte göra fel, kan vi inte heller göra rätt.”

Aris gedigna bakgrund, lika ofta anlitad i offentlig som privat sektor, erfarenheter från ledande befattning på börsnoterat Management- och IT-konsultbolag och som mentor åt chefer & ledningsgrupper gör att han på ett mästerligt sätt når människor i alla typer av organisationer, på alla plan. Han talar till såväl hjärta som hjärna.

Det är så man når människor – oavsett om att det handlar om att leda, motivera, sälja, övertyga, informera eller att få människor att våga mer, säger Ari Riabacke.

Ari kommer, oavsett tema för dagen, ”rock the boat” och han väcker tankar, roar och berör i samma andetag. Han vandrar lättsamt med en sällsynt självklarhet mellan forskarvärldens upptäckter, sina skarpa analyser av livets villkor och organisationers utmaningar. Han blandar och ger på ett sätt som får åhörarna att undra; ”vart kommer detta landa” och innan de vet ordet av så har bilden klarnat, allt faller på plats – och de glömmer aldrig.

Hans föreläsningar fungerar lika bra på kick-off, kundmöte, personalkonferens där alla är med som på högsta chefsnivå. Alltid skräddarsytt, alltid anpassat utifrån situation och önskemål. Alltid med glimten i ögat.

Våren 2017 porträtterades Ari Riabacke i programserien När livet vänder (SVT) där han berättade om sin livsresa och sommaren 2017 var han sommarpratare på finska (Sveriges Radio). 2017 startade han Beslutspodden – tillsammans med sin fru Mona – och podcasten etablerade sig snabbt högt upp på listan över populäraste näringslivspoddar i Sverige.
Ari är fembarnsfar, Fil. Dr. i Beslutsfattande (med inriktning på risk- och beslutsanalys), Civ.ek och Ek. Mag. i Organisation & Ledarskap.

Boka en inspirerande föreläsning med Ari Riabacke hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Att leda oss själva och andra i tider av förändring | Framtiden handlar mer om idag än om imorgon | Att våga är att vinna - i livet och på jobbet | Att fatta bättre beslut i en snabbt föränderlig värld | Framtidens organisation & ledarskap

Ari Riabacke profilbild

Ari Riabacke

Fil. Dr

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: