Ari Riabacke bannerbild

Ari Riabacke - Talare

Fil. Dr

I tider av enormt snabba förändringar, digitalisering och oceaner av information har det aldrig varit viktigare än nu att förstå hur människan fungerar, vad som driver oss. Människan har helt enkelt aldrig varit viktigare än nu. Människor gillar människor, människor gör affärer med människor, människorna är er vardag, er ”business” och er framtid.

Så, frågan är: Hur leder vi oss själva och andra i tider av förändring? Hur ska vi få grupper och team att prestera på topp? Vad motiverar människor? Hur fattar vi beslut? Hur säljer vi? Hur lyckas vi med kommunikation och vad måste vi känna till för att våga finna nya vägar när de gamla sätten inte längre fungerar?

Ari kommer garanterat att injicera era hjärnor med nya idéer om det framtida ledarskapet, hur ni kan skapa effektiva organisationer och inte minst hur man genom att bygga tillit också kan få människor att våga mer, vara sig själva och därmed bidra till organisationens bästa. ”Vågar vi inte göra fel, kan vi inte heller göra rätt.”

Ari kommer, oavsett tema för dagen, ”rock the boat” och han väcker tankar, roar och berör i samma andetag. Hans föreläsningar har gjort avtryck på otaliga organisationer. Han vandrar lättsamt med en sällsynt självklarhet mellan forskarvärldens upptäckter, sina skarpa analyser av livets villkor och organisationers utmaningar. Han blandar och ger på ett sätt som får åhörarna att undra; ”vart kommer detta landa” och innan de vet ordet av så har bilden klarnat, allt faller på plats – och de glömmer aldrig.

Aris gedigna bakgrund med erfarenheter från såväl ledande befattning på börsnoterat Management- och IT-konstultbolag, hans uppdrag som mentor åt chefer & ledningsgrupper och som forskare gör att han på ett mästerligt sätt når människor i alla typer av organisationer, på alla plan. Han talar till såväl hjärta som hjärna.

Det är så man når människor – oavsett om att det handlar om att leda, motivera, sälja, övertyga, informera eller att få människor att våga mer, säger Ari.

Hans föreläsningar fungerar lika bra på kick-off, kundmöte, personalkonferens som på högsta chefsnivå. Alltid skräddarsytt, alltid anpassat utifrån situation och önskemål. Alltid med glimten i ögat.

Våren 2017 porträtterades Ari i programserien När livet vänder (SVT) där han berättade om sin livsresa och sommaren 2017 var han sommarpratare på finska (Sveriges Radio). 2017 startade han
Beslutspodden – tillsammans med sin fru Mona – och podcasten etablerade sig snabbt högt upp på listan över populäraste näringslivspoddar i Sverige.

Ari är fembarnsfar, Fil. Dr. i Beslutsfattande (med inriktning på risk- och beslutsanalys), Civ. Ek och Ek. Mag. i Organisation & Ledarskap.

Boka en inspirerande föreläsning med Ari Riabacke hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Att leda oss själva och andra i tider av förändring | Framtiden handlar mer om idag än om imorgon | Att våga är att vinna - i livet och på jobbet | Att fatta bättre beslut i en snabbt föränderlig värld | Framtidens organisation & ledarskap

Ari Riabacke profilbild

Ari Riabacke

Fil. Dr

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: