Arash Gilan - bannerbild

Arash Gilan - Talare

Medgrundare, CEO till Viva Media AB

Arash Gilan en framgångsrik företagare, föreläsare och författare. I allt han tar sig an kopplar han ihop människan med ledarskapet och den digitala världen, också i det praktiska hantverket i att starta och driva företag. Om du känner dig kluven inför hur digitaliseringen kommer att påverka dig, din organisation, din strategi och dina beslut framåt – då kan Arash ge dig konkreta tips och råd. I sina föreläsningar pratar han om människan och digitaliseringen och kopplar detta till organisationsutveckling, ledarskap i förändring, framgångsrik marknadsföring och mycket mer.

Arash Gilan är VD och medgrundare till Viva Media, ett av nordens största marknadsföringsbolag. År 2022 tilldelades han priset “Årets inspirerande ledarskap” av mätinstitutet Great Place to Work. Arash driver också populära VD-podden, en podcast där han samtalar med ledare och experter om hur man bygger exceptionella bolag. Utöver detta så är Arash Gilan krönikör på Breakit och har gett ut två  stycken storsäljande böcker: ”Get digital or die trying” (2016) och ”Apparnas planet: människans roll i en digital värld” (2019). Under 2022 släpps boken ”En djävel på e-handel”.

Från hans föreläsningar kan du förvänta dig hög energi, driv och engagemang, samt spännande dialoger om det digitala kopplat till filosofi och psykologi. Arash ger sin publik både tankeställare och andra perspektiv.

Digitalisering – med människan i fokus

Arash Gilan uttryckte sig om digitalisering i sin första bok 2016 med orden: ”Allt som kan digitaliseras kommer digitaliseras”. Boken ”Get digital or die trying” har blivit en föregångare och är idag publicerad på flertalet språk och nu närmast i Kina. Som Arash ser det så är det viktigt att vi här och nu skapar en riktning för framtiden eftersom den digitala utvecklingen fortfarande är i sin uppstart. I hans föreläsningar knyts allt an till en verklighet med betoning på värdet i det som inte kan digitaliseras. Arash tar en unik ställning genom att både vara filosofisk och samtidigt driva en operativ verksamhet med över 80 anställda.

Han föreläser gärna om Artificiell Intelligens, om framtiden, arbetsplatsen och hur vi på ett smart sätt kan använda tekniken.

Som en aktiv tänkare går Arash gärna in i fenomen som AI, Bitcoin, Metaverse och Web 3.0. Han är heller inte rädd för att ta ställning i olika frågor i sina föreläsningar.

Ledarskap som inspirerar

Arash Gilan drivs av att lära sig och han delar generöst med sig för att få andra att växa vilket märks i hans populära podd VD-Podden. Han har ett människocentrerat ledarskap som bygger på ödmjukhet och en känsla för att skapa rätt förutsättningar för både medarbetare och kunder.

Genom en stor dos ödmjuk, nyfikenhet och mod så har Arash Gilan gjort verklighet av sin vision som levs ut genom en tillsammanskultur på hans företag Viva Media. Han anser att självkänsla är underskattat och självförtroende överskattat. Arash har struntat i ifrågasättande från andra och istället aktivt tagit mod till sig till att göra det som han själv alltid trott på för vi gör inte mer än vad vi vågar.

Marknadsföring och affärstänk

Som både grundare och VD av en av nordens främsta byråer inom marknadsföring så har Arash en självklar passion för strategisk marknadsföring som bygger tillväxt på både lång och kort sikt. När både kreativitet och konvertering kommer samman så uppstår den verkliga magin i marknadsföringen menar Arash. Vikten av att skapa ett varumärke (både personligen samt för bolaget) och hur det görs över tid är något Arash gärna vidrör i sina föreläsningar eftersom kommunikation är nyckeln till det mesta i livet.

Arash Gilan föreläser både på svenska och på engelska.

Boka en inspirerande föreläsning med Arash Gilan hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: AI – från dröm till verklighet | Digitalisering med människan i fokus | Ledarskap som inspirerar | Marknadsföring och affärstänk | Hur du med hjälp av Ai kan bygga superkrafter

Arash Gilan

Medgrundare, CEO till Viva Media AB

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: