Antoni Lacinai bannerbild

Antoni Lacinai - Talare

Föreläsare

Antoni Lacinai anlitas av företag från en rad olika branscher, som alla har samma behov: Att kommunicera och agera på topp i möten med andra, och att därigenom nå sina mål om en bättre, roligare och lönsammare arbetsplats. Han har under några decennier samlat 20 kommunikationsnycklar som kan hjälpa ledare, säljare och team att samarbeta bättre. Han är en av Sveriges främsta kommunikationsföreläsare, och 2019 blev han enligt Eventeffect utsedd till en av Sveriges populäraste föreläsare. Antoni arbetar branschoberoende, och föreläser både på svenska och engelska.

Antoni utbildar, leder workshops och seminarier, föreläser på stora och små events och coachar individer

Antoni Lacinai har tidigare haft ett antal ledande positioner inom försäljning och marknadsföring, på företag inom IT och Telekom. Bland annat var han åtta år på Ericsson innan han bestämde sig för att starta eget 2005.

Antoni är författare och medförfattare till 12 böcker om kommunikation och motivation. Två av dem har blivit nominerade till Årets HR-bok. Han skriver krönikor till bland annat VD-tidningen, och är en influencer på LinkedIn.

 

Boka en inspirerande föreläsning med Antoni Lacinai hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Missförstå mig fel! | Kundbemötande i världsklass | Kommunikativt ledarskap

Antoni Lacinai profilbild

Antoni Lacinai

Föreläsare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: