Annika Malmberg bannerbild

Annika R Malmberg - Talare

Färgstark föreläsare, författare, artist

Annika R Malmberg har över 30 års erfarenhet av möten med människor och är en mycket uppskattad talare som hjälper människor att få ännu bättre relationer. Både på jobbet och hemma. Hon talar också ofta om hur man under tider av förändring och osäkerhet ändå kan hitta sin kraft och energi. Många av hennes föreläsningar handlar om hur vi ska få samarbetet och kommunikationen att fungera, trots våra olikheter, svagheter och mänskliga tillkortakommanden. Men också hur vi ska bli bättre på att stötta varandra, nyttja varandras styrkor och glädjas åt vad vi kan åstadkomma tillsammans. Annika föreläser med humor och värme men framförallt delar hon med sig av mängder med konkreta verktyg som direkt går att tillämpa.

Annika R Malmberg är författare till fem böcker bland annat den senaste ”Relationskompassen – 10 knep för att inte tappa bort varandra” men också  ”Tändvätska – i livet, karriären och för din alldeles egen skull” om hur alla kan bli bättre på att hitta sin motivation och leda sig själv under utmanande tider. Hon har även haft stor framgång med sin egen mycket populära humorföreställning: ”Relationsshowen” som spelas för fullsatta salonger.

Annika är utsedd till en av näringslivets superkommunikatörer, har som enda kvinna i Sverige fått utmärkelsen Diamond Speaker och har fem år i rad hamnat på Sveriges Topp 100 föreläsare-lista. På fritiden tränar hon multisport och coachar även andra multisportlag att vara bäst när det gäller.

Annika R Malmberg föreläser också på engelska.

Boka en inspirerande föreläsning med Annika R Malmberg hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Hur leda sig själv och andra under tider av oro och osäkerhet | Tillsammans är vi starkare | Lyfta varandra - när vi gör varandra bättre | Motivation och arbetsglädje | Leda så det märks – så blir du en ledare som får till förändring | Relationskompassen – 10 knep för ett framgångsrikt samarbete | Tändvätska för hela teamet | Ta skit! Och gör det till guld – om feedback och kritik | Snabba tips som lyfter försäljningen | Vinnande kundbemötande – service är omtanke

Annika Malmberg profilbild

Annika R Malmberg

Färgstark föreläsare, författare, artist

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: