Annika Malmberg bannerbild

Annika R Malmberg - Talare

Färgstark föreläsare, författare, artist

Annika R Malmberg har över 30 års erfarenhet av möten med människor och är idag specialiserad på att hjälpa människor att få ännu bättre relationer och hur man i tider av motgång ändå kan hitta sin kraft och energi. Många av hennes föreläsningar handlar om hur vi ska få samarbetet och kommunikationen att fungera. Trots våra olikheter, svagheter och mänskliga tillkortakommanden. Men också hur vi ska bli bättre på att nyttja varandras styrkor och glädjas åt vad vi kan åstadkomma tillsammans.

Annika R Malmberg är aktuell med humorföreställningen Relationsshowen som nu erbjuds som en populär digital föreläsning.  För är det något som prövats den senaste tiden så är det vår förmåga att samarbeta. Under ovisshet, på distans och ofta i en arbetsmiljö som ibland bestått av människor som man normalt inte är van att ha i knäet när man jobbar (partner, barn, skolungdomar, hund…) att tålamodet ibland tryter är ganska naturligt. Men tänk då så förlösande att få skratta en stund åt våra olikheter, hur olika vi hanterar ovisshet, distansarbete, nya arbetsvillkor och samtidigt få några riktigt grymma tips för hur vi ännu bättre ska kunna hjälpas åt.

Annika seglade under 2019 upp på listan som en av Sveriges Superkommunikatörer, är en av endast tre talare i Sverige som uppnått utmärkelsen Diamond Speaker, är författare till fyra böcker och har ofta synts i rutan som favoritexpert hos Filip och Fredrik i Breaking News. På fritiden tränar hon multisport och coachar även andra multisportlag att vara bäst när det gäller.

Annika R Malmberg föreläser också på engelska.

Populära rubriker: Hållbara relationer – smarta tips för samarbete i tider av förändring | Starkare tillsammans – hur leda andra i tider av oro och förändring | Relationsshowen – hur komma överens med alla som inte är som du | Tillsammans är vi starkare | Lyfta varandra - när vi gör varandra bättre | Tändvätska för hela teamet - så hittar vi kraft och styrka i utmanande tider | Snabba tips som lyfter försäljningen | Ta skit! Och gör det till guld – om feedback och kritik

Annika Malmberg profilbild

Annika R Malmberg

Färgstark föreläsare, författare, artist

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: