Annelie Pompe bannerbild

Annelie Pompe - Talare

Äventyrare, författare, föreläsare, guide

Annelie Pompe är en av Sveriges främsta äventyrare och en av få som kan leva på sin livsstil – att leva med äventyr och dela upplevelser och inspiration med andra genom sina föreläsningar, böcker, retreat och resor. Hennes största bedrift var att inom ett år bli högst och djupast i världen genom att sätta världsrekord i fridykning ned till 126 meter på ett enda andetag och att bestiga Mount Everest från nordsidan som första svenska kvinna.

Annelie Pompes föreläsningar är kopplade till vardagslivet och hur vår inställning till livet påverkar hur vi lever. Hon menar att det största äventyret av alla sker inombords, inte nödvändigtvis på Mount Everest.

“Tankarna påverkar allt vi gör”, menar Annelie. “Väldigt sällan kan vi styra över de yttre omständigheterna, men vi kan alltid välja att vara medveten om vilket förhållningssätt vi vill tackla dem med. Det handlar om attityd och inställning.”

Med hjälp av fantastiska bilder och filmklipp berättar hon om sina äventyr och väver samman dem med olika teman. Annelie drar gärna paralleller till självledarskap, passion, motivation, mod, rädslor och riskhantering, målfokusering och hur man mentalt tar sig igenom svåra omständigheter, förändringar och utmaningar. Hon varvar kunskap med personliga anekdoter och äventyr på ett äkta och naturligt sätt som trollbinder.

Boka en inspirerande föreläsning med Annelie Pompe hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Inspiration till nya mål | 126 meter på ett andetag | Mod och motivation

Annelie Pompe profilbild

Annelie Pompe

Äventyrare, författare, föreläsare, guide

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: