Anna Wilson bannerbild

Anna Wilson - Talare

Föreläsare I Ledarskapsspecialist I Förändringsexpert

Anna Wilson är en erfaren, mål- och resultatinriktad entreprenör med ett stort intresse för att utveckla organisationer och människor.

Dagens snabba utvecklingstakt ställer allt högre krav på oss individer och organisationer. Vi står varje dag inför variationer av utmaningar som påkallar förändring och utveckling men som vi, ofta fastlåsta i vårt eget beteende, med en dåres envishet håller emot och till och med likt strutsen väljer att blunda!

Med rätt kunskap kan vi bygga upp en förändrings- och utvecklingskompetens, där vi snabbt identifierar dessa tillfällen och med medvetenhet hanterar dem snyggt och galant. En inspirerande föreläsning om hur vi genom vår kunskap om förändring och utveckling uppnår högre effektivitet, bättre resultat och framförallt en motiverande och stimulerande arbetsplats.

Över 30 års erfarenhet av ledarskap
Anna Wilson är föreläsare, ledarskap- och utvecklingskonsult med över 30 års erfarenhet som chef och ledare. Som entreprenör och med framgångsrik erfarenhet av utveckling och förändring av flertalet organisationer, företagskulturer och dess medarbetare, ger Anna dig tips, inspiration och verktyg som du direkt kan applicera i din egen vardag, för att utveckla både dig själv och andra.

Anna är även certifierad inom de vetenskapliga verktygen Förändringens Fyra Rum®, Situationsanpassat Ledarskap®, DISC, SDI, JTI Jungs Type Indicator® och certifierad Business & Leadership Coach.

Boka en inspirerande föreläsning med Anna Wilson hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Du väljer I Huvet i sanden I Sand i öronen I Att kliva fram till det nya normala I Skapa välmående organisationer

Anna Wilson profilbild

Anna Wilson

Föreläsare I Ledarskapsspecialist I Förändringsexpert

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: