Anna Tebelius Bodin bannerbild

Anna Tebelius Bodin - Talare

Talare, utbildare, pedagog, författare

Anna Tebelius Bodin har, sedan examen från Harvard University, gett över 800 föreläsningar där hon talar om psykologin bakom välbefinnande och självledarskap – utifrån djupa och breda kunskap om hjärnan. Hur påverkar det oss att befinna oss i en pandemi och vad kan vi göra för att må så bra som möjligt under utmanande omständigheter? Hur skapar vi meningsfullhet och gemenskap när vi blir utan kollegor framför datorn i hemmet?

Oavsett ämne som Anna berör, utgår hon ifrån hjärnan och relaterar beteenden, känslor och tankemönster tillbaka till hjärnans system. Det handlar om reaktioner, hur vi tänker eller lär, men också om våra möjligheter att påverka våra upplevelser. Hon talar utifrån den lärande hjärnan och vad som krävs för att vi ska bygga kompetens och skapa beteendeförändring, men också utifrån den emotionella hjärnan som styr och påverkar vårt eget och andras välbefinnande.

I våras kom Annas senaste bok ”Den analoga hjärnan i den digitala tillvaron”, som nådde förstaplatsen på Adlibris och samtidigt hedrades hon med årets Mensapris för sin spridning av kunskap om hjärnan.

Under det senaste året har Anna arbetet mestadels digitalt från sin egen studio med hög kvalitet på kameror, ljud och ljus. Som pedagog är Anna mån om att praktisera de metoder som krävs för att både förmedla budskap på ett inspirerande sätt och göra det komplexa enkelt att förstå och vilja anamma. Hon jobbar med genuin närvaro, såväl på scenen som via kameralinsen. All uppmärksamhet ges till deltagarna. Hon tittar i ögonen, vänder sig inte bakåt eller visar PowerPoints, utan lyckas engagera genom sin presentationsteknik, närvaro, kunskap och inspirerande budskap. Hon ritar under föreläsningen på sin skärm för att skapa engagemang och positiv förväntan i realtid. Deltagarna bjuds in till mycket interaktion, såväl digitalt som när hon står på scenen – oavsett om det är 10 eller 2000 deltagare.

Boka en inspirerande föreläsning med Anna Tebelius Bodin hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Den analoga hjärnan i den digitala tillvaron

Anna-Tebelius-Bodin-profilbild

Anna Tebelius Bodin

Talare, utbildare, pedagog, författare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: