Anna Sjöström bannerbild

Anna Sjöström - Talare

Föreläsare och författare

Anna Sjöström, även kallad Promilletanten, är föreläsaren och författaren som kan prata om alkohol med glimten i ögat och helt utan pekpinnar. Hon gillar själv att dricka vin och brukar säga att hon är sin egen målgrupp. Utan de kunskaper som hon idag föreläser och skriver böcker om är hon säker på att hon själv hade druckit för mycket. Med över tusen genomförda föreläsningar och fem böcker i bagaget är Anna Sjöström den självklara föreläsaren för alla arbetsgivare och organisationer som vill förebygga alkohol- och drogproblem.

2021 utkom Anna med sina två senaste böcker ”Glasklart – drick smartare” och ”Pekbok för småfulla”. Hon blev också VD för Stockholms beroendeklinik.

Med sin långa och breda erfarenhet från både preventions- och behandlingsområdet både i Sverige och utomlands har Anna en unik kunskap och erfarenhet. Alltid fast förankrad i forskning och vetenskap kan hon förmedla obekväma budskap på ett sätt som gör att människor inte bara lär sig nya kunskaper utan också förändrar sitt beteende.

Anna Sjöström är föreläsaren som kliver runt allt det känslomässiga för att vi ska kunna prata om alkohol. Hon ger oss ett enkelt språk där vi struntar i det krångliga. För det går faktiskt alldeles utmärkt att dricka alkohol för de flesta av oss utan att öka risken för problem. Bara man dricker smartare!

Boka en inspirerande föreläsning med Anna Sjöström hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Glasklart - drick smartare, Det svåra samtalet, Prata alkohol - från ångest till glädje, Alcohol prevention for dummies, Hur mycket kan man dricka?, Varför alkoholister inte kan dricka,

Anna Sjöström profilbild

Anna Sjöström

Föreläsare och författare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: