Anna Ricknell bannerbild

Anna Ricknell - Talare

Föreläsare, utbildare och coach

”Tack för den här fantastiska föreläsningen! Jag önskar dock att jag hade haft möjligheten att få lyssna på dig i början av min karriär!” det var orden från en deltagare som hade lyssnat på Anna och som snart skulle gå i pension.

Anna Ricknell är föreläsaren från norra Sverige som de senaste åren utnämnts till Topp 100 populäraste föreläsaren i Sverige! Hon kan konsten att få publiken att inspireras, skratta och reflektera. Anna är Skelleftebon och före detta elitsimmaren som fick möjligheter att resa och uppleva världen genom sin idrottskarriär. Under den tiden väcktes även intresset för retorik, ledarskap och kommunikation som senare blev hennes huvudämne på universitetet.

Annas föreläsningar blandar humor och allvar på ett unikt sätt. Allvarliga reflektioner kombineras med inslag av övningar som får hela publiken att skratta. Hennes härliga energi i kombination med hennes rappa kommunikationssätt engagerar deltagarna. Efter en föreläsning med Anna Ricknell har du definitivt fått med dig både kunskap och reflektion. Med exempel där vi alla kan känna igen oss bidrar Anna till lärande som stannar kvar.

Anna Ricknell passar utmärkt till kick-offen, utbildningsdagen, planeringsdagen, interna seminarier, konferenser och mycket annat.

Boka en inspirerande föreläsning med Anna Ricknell hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Arbetsglädje och Motivation på arbetsplatsen | Allt kommunicerar, vad kommunicerar du? | Presentationsteknik som går från gäsp till WOW! | Kundbemötande- hur du övertygar & inte övertalar | Härskarteknik – maktspråket som förstör arbetsmiljön | Retoriskt ledarskap- så kommunicerar du förtroendeingivande | Storytelling- berättelserna som säljer | Från elitsimmare till retoriker

Anna Ricknell profilbild

Anna Ricknell

Föreläsare, utbildare och coach

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: