Anna Nordlander bannerbild (3)

Anna Nordlander - Talare

Amazon Expert

Lär dig sälja på en av världens största marknadsplatser online!

Anna Nordlander är med sina åtta års erfarenhet av försäljning på marknadsplatsen en av Sveriges absolut främsta experter på Amazon. I början av 2014 tog hon över rollen som VD på The Friendly Swede, ett av de allra första svenska företagen som byggde upp hela sin verksamhet via försäljning på Amazon. Under sina två år som VD för företaget lyckades Anna Nordlander och hennes internationella team ta företaget från 33 miljoner i omsättning till dryga 76 miljoner och ta sig in på flertalet internationella marknader.

Efter att Anna Nordlander lämnade över den dagliga verksamheten i början av 2016, har hon fokuserat på att hjälpa andra företagare ta sina affärer till nästa nivå, med ett starkt fokus på Amazon och internationalisering. Hon är även delägare i företag som säljer på Amazon och brinner starkt för att stötta upp kvinnligt entreprenörskap och ägande. Anna var bland annat en av 14 officiella coacher för Amazon Tysklands program ”Framtidens kvinnliga entreprenörer 2018” och anlitas regelbundet för föreläsningar både nationellt och internationellt.

Under sina föreläsningar delar Anna med sig av sina bästa tips för hur företag kan nå framgång på Amazon idag och inspirerar företagare till att våga ta nästa steg internationellt, alltid med ett stenhårt fokus på kunden.

Boka en inspirerande föreläsning med Anna Nordlander hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Att sälja på Amazon | Amazon - hot eller möjlighet?

Anna Nordlander profilbild

Anna Nordlander

Amazon Expert

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: