_D8A9916_LOW (1)

Anna Gullstrand - Talare

Digital expert, Chief People & Culture Officer (CPCO) at Mentimeter

Ledarskap och företagskultur.

Vilket ledarskap skapar mest framgång och vilken företagskultur behöver vi bygga för att skapa motståndskraft och varaktighet i den snabbföränderliga värld vi lever i?

Anna Gullstrand är digital expert, har varit VD på en av Sveriges mest framgångsrika digitala byråer. Hon har varit på listan över framtidens kvinnliga ledare fyra år i rad och hennes byrå kvalificerade sig årligen på topplistor för både kundnöjdhet och medarbetarnöjdhet. Anna har en examen från den prisbelönta och globalt erkända digitala utbildningen på Hyper Island, och är nu ordförande i styrgruppen för deras program Digital Media Creative. Förutom att vara byråledare i Sverige har hon också startat digitalbyrå i Ryssland, där hon bodde 2011.

Anna är numera VP People på det snabbväxande företaget Mentimeter. Ett bolag med extrem tillväxt och nöjda medarbetare, högt Enps och engagemang. Dagligen arbetar hon med frågor som hur man skapar en företagskultur som klarar av motstånd och hög förändringstakt.

Hur hjärnan reagerar så väl i grupp som i situationer av lärande är frågor som Anna har intresserat sig för länge.
Forskning har visat att vi människor ofta upplever oss hotade när vi arbetar med andra eller i grupp, vilket stänger ned delar av hjärnan och gör att vi blir sämre på att analysera, tänka rationellt, vara kreativa och samarbeta. Vi behöver aktivt arbeta med att kommunicera, tänka och handla på sätt som belönar oss själva och andra. Hur man kan skapa organisationer, team och arbetsgrupper baserat på det vi vet om neuroledarskap

För att lyckas krävs innovation och ständigt lärande, Growth Mindset. Hon får oss att se hur teknik är möjliggörare, men att det är i kombination med samhällstrender och användarbeteenden som förändringen sker. Hon förklarar pedagogiskt makrotrender – som exempelvis delningsekonomi, big data, internet of things och artificiell intelligens – och visar genom konkreta exempel från olika branscher vad de innebär för dramatiska förändringar, för företag och för människor. Hon beskriver vilket ledarskap som krävs, med fokus på hur förtroende är grund för produktivitet. Vad som skapar effektiva team och hur viktigt det är att man får misslyckas.

Anna talar med hög energi och engagemang och skräddarsyr varje föreläsning för att säkra högsta möjliga relevans. Med exempel från sin vardag som VP People på Mentimeter så utmanar och inspirerar hon genom konkreta exempel – men också genom fakta. Hon har förmågan att ställa kluriga frågor som uppmanar till egen reflektion, vilket skapar hög delaktighet och uppmärksamhet från publiken.

Skapa grogrund för digital innovation!
Alla företag förstår att de måste utveckla digitala affärsmodeller och tjänster för att inte bli omsprungna. Men hur skapar man ett innovativt företagsklimat? Och vad krävs från ledarna i organisationen? Denna föreläsning visar bland annat vad som händer när medarbetarnas mind-set förändras – från vad företaget gör och producerar till vilket emotionellt värde företaget faktiskt ger sina kunder – och ger konkreta tips kring hur man kan jobba dagligen med innovativa processer.

Förändringsledning-hur får jag med mig medarbetarna?
Senaste årens hjärnforskningen ger oss viktig input för hur vi ska lyckas med förändringsledning och effektiva samarbeten. I denna föreläsning berättar Anna om social brain, SCARF-modellen och Growth Mindset, med fokus på hur vi kan belöna hjärnan istället för att hota den, och på så vis skapa framgångsrika relationer, både på jobbet och privat. Denna föreläsning bjuder på många nya insikter, hög igenkänning och konkreta tips som går att applicera direkt.

Framgångsrik kultur med Growth Mindset
Den största nutida utmaningen är inte digital transformation utan kulturell transformation. Men, hur skapar man en företagskultur som är förändringsbenägen, innovativ och framgångsrik? Hemligheten är att öva team, medarbetare och ledare i att applicera ett dynamiskt tankesätt och jobba med stärkande kommunikation. Denna föreläsning ger konkreta exempel på hur ni skapar nytt beteende och kommunikation!

Jobba med att öka engagemanget i ditt team!
Lär dig leda en grupp så att de blir allt de kan bli, och uppfyller sina mest högtflygande drömmar. På denna föreläsning får du inblick i facilitatorns verktygslåda och massa konkreta tips och metoder du kan applicera på en gång. Målet är att förlösa engagemang, kraft kreativitet och resultat som du inte trodde var möjligt.

Ämnen som Anna Gullstrand föreläser om är:

  • Digital Trender
  • Kommunikation & Marknadsföring
  • Employer Branding
  • Företagskultur
  • Ledarskap
  • Modern HR
  • Grupputveckling
  • Facilitering

Boka en inspirerande föreläsning med Anna Gullstrand hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Skapa grogrund för digital innovation! | Förändringsledning-hur får jag med mig medarbetarna? | Framgångsrik kultur med Growth Mindset | Jobba med att öka engagemanget i ditt team!

Anna Gullstrand profilbild

Anna Gullstrand

Digital expert, Chief People & Culture Officer (CPCO) at Mentimeter

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: