Anna Essehag bannerbild

Anna Essehag - Talare

Manager sustainability Ramboll Sverige

Att bidra till en mer hållbar värld – det är Anna Essehags drivkraft. Vad är det för värld vi vill lämna efter oss? Inte bara utifrån aspekten miljö och klimat, utan även gällande värderingar, etik och sociala frågor.

Varför är det viktigt att arbeta med hållbarhet? Vad innebär det att arbeta med hållbara lösningar? Hur gör man för att få till en förändring till det bättre, till det mer hållbara?

Hållbarhet, miljö, klimat, agenda 2030, social hållbarhet är ämnen som Anna med glädje pratar om, gärna utifrån olika perspektiv.

Agenda 2030 är den plan som flest länder har ställt sig bakom och som berör alla människor. Det ger oss en möjlighet att gå åt samma håll, ge en riktning om hur vi vill att världen ska utvecklas för framtida generationer. Agendan är till 2030 men livet fortsätter efter det och vi behöver ha en långsiktighet i våra beslut. Om 100 år lever förhoppningsvis våra barnbarns barn.

Anna Essehag är civilingenjör med erfarenhet från privata företag, offentlig sektor och internationella organisationer. I dagsläget är hon hållbarhetschef på Ramboll Sverige. Hon är en van ledare, föreläsare och arbetar gärna med grupper i workshopformat. Hennes scenvana och långa erfarenhet gör också att hon med lätthet kan vara flexibel kring innehållet. Anna har hög energinivå på scen, är inspirerande och väcker entusiasm hos sina åhörare. Hon anpassar gärna materialet beroende på utmaningen och målgruppen.

Boka en inspirerande föreläsning med Anna Essehag hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Hållbarhet | Miljö | Agenda 2030 | Social hållbarhet

Anna Essehag ny profilbild

Anna Essehag

Manager sustainability Ramboll Sverige

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: