Anna Dyhre bannerbild

Anna Dyhre - Talare

Författare och Föreläsare

Anna Dyhre är en av Sveriges främsta experter inom Employer Branding – dvs hon hjälper företag och organisationer att bättre förstå vad som attraherar och gör dem attraktiva som arbetsgivare för olika generationer och målgrupper.

Anna har skrivit tre böcker inom området där den senast vann pris som Årets Marknadsföringsbok. Hon har även en Jur.kand och Master of Law and Economics examen i sin bakgrund och kan ta sig an komplexa frågor.

Anna Dyhre har gedigen kunskap och erfarenhet från arbetsgivare både inom privat och offentlig sektor och är en uppskattad föreläsare då hon alltid ser till att vinkla sin föreläsning med exempel och råd utifrån varje enskild kunds behov. Anna är känd för sin förmåga att omvärldsbevaka och se till att alltid få in nya vinklar och ”aha” eller ”det var som fan” känsla hos sin publik levererat med en stor portion humor och ibland ironi för att få publiken våga se sin organisation eller situation utifrån. Innan ett uppdrag har Anna alltid ett möte med kunden för att bättre kunna förstå behoven, tonaliteten som behövs och kunna ge en riktig energiinjektion med anpassat budskap.

Anna har bott och studerat i bland annat USA och London så hon håller föreläsningar även obehindrat på engelska.

Boka en inspirerande föreläsning med Anna Dyhre hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Attraktiv arbetsgivare - spelar det verkligen roll? Vad är det nya normala på jobbet? Utan spaning ingen aning!

Anna Dyhre profilbild

Anna Dyhre

Författare och Föreläsare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: