Anna Bellman bannerbild

Anna Bellman - Talare

Föreläsare. Moderator. Kommunikationsexpert.

Anna Bellman är en inspirerande och erfaren föreläsare inom kommunikation, relationer, samarbete och ledarskap. Hon anlitas ofta som moderator och konferencier, lika skicklig i det personliga mötet som att moderera konferenser för hundratals anställda, till att leda en laddad partiledardebatt.

Annas föreläsningar kännetecknas av hög energi, igenkänning och humor, alltid med målet att de som lyssnar ska få inspiration, värdefulla insikter och användbara verktyg. Anna anpassar alla sina uppdrag så att de är relevanta för just den enskilda situationen och hon är en mästare på att engagera och fånga publiken, ofta genom interaktion. Föreläsningarna handlar bland annat om hur du kan kommunicera för att påverka andra, skapa starka team och tillitsfulla relationer och samarbeten. Att det kan vara avgörande att få insikt i vad som skiljer människor från varandra och hur du gör för att kvittera dina budskap så att du kan vara säker på att andra inte bara hör det du säger, utan framför allt förstår det du menar. Anna ger konkreta och direkt användbara tips på hur du kommunicerar med karisma, trovärdighet och övertygelse så att du stärker dina relationer och skapar engagemang.

Med en naturlig nyfikenhet, en unik förmåga att få människor att växa och budskap att nå fram får Anna ofta uppdrag som ledartränare, mentor och talarcoach, där hon utbildar både grupper och enskilda i kommunikation och ledarskap. Anna är författare till den populära boken ”Släpp retoriken – fokusera på publiken”.

Anna Bellmans bakgrund som journalist inom radio och TV, som marknads- och kommunikationsdirektör i både it- och fastighetsbranschen, och som grundare av en kommunikationsbyrå, gör att hon har förståelse för de kommunikationsutmaningar olika organisationer har och komplexiteten att leverera tydliga budskap så att alla hänger med och känner tillit. Anna arbetar inom både privat och offentlig sektor och inom de flesta branscher. Hon sätter sig snabbt in i sina kunders situation, skräddarsyr alla sina uppdrag och lägger stor vikt vid förberedelser för att ge sin publik det allra bästa.

Exempel på föreläsningar:

Kvitterat – när andra inte bara hör vad du säger utan förstår vad du menar
En stor del av alla problem på arbetsplatsen eller i privatlivet beror på kommunikation och relationer som inte fungerar. Missförstånd, misstolkningar och att vi tar för givet hur andra fungerar och tänker är vanligt. ”Hör du inte vad jag säger?” Föreläsningen ger kunskap i vad som skiljer människor från varandra, varför det blir krockar, varför andra inte alltid förstår det du menar och hur du kan kvittera så att du vet att andra uppfattar det du vill.

Släpp retoriken – fokusera på publiken
Om du vill vara den ledare, säljare, kollega eller presentatör som på riktigt lyckas fånga intresset och får andra att ta till sig ditt budskap så finns det en del saker att tänka på – och vissa saker att sluta med. En del av innehållet: Hur blir du av med nervositet? Hur tar du fram ditt huvudbudskap? Hur fångar du publikens intresse på tre sekunder? Få en boost och många användbara tips under en energifylld föreläsning om presentationsteknik som fungerar.

Kommunikativt ledarskap – i förändring
När förändring går allt fortare samtidigt som förändring är svårt att hantera – hur ska vi då förhålla oss och agera? Hur ser det ledarskap och den kommunikation ut som får människor att vilja gå åt ett visst håll? Föreläsningen ger konkreta verktyg i vad som gör en lyckad förändringsledning, hur man tar reda på vart människor befinner sig och vad som krävs för att leda olika typer av personer så att alla hänger med.

Populära rubriker: Kvitterat – när andra inte bara hör vad du säger utan förstår vad du menar

Anna Bellman profilbild

Anna Bellman

Föreläsare. Moderator. Kommunikationsexpert.

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: