Anja Hammerseng-Edin - Talare

Fd handbollsspelare och föreläsare

Anja Hammerseng-Edin är en av Norges tidigare bästa handbollsspelare. Mellan 2006-2013 var hon med i det norska handbollslandslaget, och hon är både en välkänd mediepersonlighet och ofta anlitad föreläsare inom ämnena motivation och inspiration.

Anja Hammerseng-Edin har skrivit flera böcker, bland annat ”Fearless”, där hon ger konkreta verktyg och övningar för att få människor att prestera sitt absolut bästa. Hennes föreläsningar bygger på samma principer – alltid med aktuell forskning, förklarat på ett sätt att det är lätt att förstå och ta till sig. Anja är gift med den tidigare handbollsspelare Gro Hammerseng-Edin och tillsammans har de gett ut en bok om att bli föräldrar.

Anja inspirerar dig till att vara modig och hitta styrka och möjligheter i det du upplever som begränsningar. Genom att vara modigare, mer ”fearless”, blir det lättare att hantera vardagens utmaningar och utmana rädslor som begränsar livet. En föreläsning med Anja Hammerseng-Edin ger dig inte bara mental träning och massor av inspiration, du får tekniker att använda direkt – på arbetsplatsen och i privatlivet. Mental styrketräning helt enkelt.

Hon är en karismatisk föreläsare med stor scenvana, och publiken kommer garanterat lämna lokalen med mer energi.

Anja Hammerseng-Edin föreläser på norska och engelska.

Populära rubriker: Fearless | Mental trening | Talangens inre kamp

Anja Hammerseng Edin profilbild

Anja Hammerseng-Edin

Fd handbollsspelare och föreläsare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: