Angela Ahola bannerbild

Angela Ahola - Talare

Doktor i psykologi, inspirationsföreläsare, författare

Angela Ahola är doktor i psykologi, inspirationsföreläsare och författare.

Angela skriver om beteenden, hur vi kan få bättre relationer, roligare på jobbet, mänskliga drivkrafter och intryck. Och hur allt detta påverkar din och min framgång. Angela Ahola har blivit rankad som Topp100 – Sveriges bästa föreläsare 2020, 2019 och 2018 och släppte 2020 tre olika böcker (i Sverige, Finland, Kina). Några av Angela Aholas kunder är Spotify, H&M, Samsung, Manpower, Bonnier och Sveriges Riksdag. Hon har agerat sakkunnig i rätten och suttit som expert i TV’s morgonsoffor, intervjuats i DN, SvD och Veckans Affärer.

I föreläsningen ”Gör drivkrafterna till dina superkrafter!” svarar Angela Ahola på frågan varför vi gör som vi gör. Vad styr ditt och andras beteende? Svaret är tre drivkrafter. Föreläsningen ger dig en helt ny verktygslåda med konkreta råd för att kunna navigera mer rätt i din vardag, för mer framgång i din karriär, härligare relationer och ett roligare liv.

Våra beteenden och drivkrafter har mejslats fram av evolutionen under miljoner år och hjälpt Homo sapiens att överleva. Drivkrafterna må styra oss och våra medmänniskor i kulisserna men efter denna föreläsning kommer du att veta exakt hur de styr dina behov och handlingar. Men också hur fel det kan bli i krocken mellan dessa urkrafter och vår moderna livsmiljö. För vår levnadsmiljö har gång på gång förändrats men vi har det inte. Och det handlar inte om hur du borde vara, utan om hur du i grunden är.

Gör drivkrafterna till dina superkrafter!

Boka en inspirerande föreläsning med Angela Ahola hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Skulle du vilja ha dig själv som kollega? Skulle du köpa dig själv? | Gör drivkrafterna till dina superkrafter!

Angela Ahola profilbild mars 22

Angela Ahola

Doktor i psykologi, inspirationsföreläsare, författare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: