Andreas Ekström bannerbild

Andreas Ekström

Journalist och författare

Andreas Ekström är en av våra skickligaste och mest anlitade föreläsare. Han talar om tekniska frågor – men sällan om teknik. Hans perspektiv är samhället och människorna, och i den kommande föreläsningen ”The Power of &”, som på svenska får namnet ”Kraften i både och”, går han till storms mot tankesätt som begränsar oss från att verkligen göra digital revolution.

Andreas unisont kritikerhyllade bok ”Att hitta” har dessutom skapat en helt annan föreläsning, fortfarande runt digitala teman, men den här gången personligt, på en helt ny nivå. Inte bara ramar Andreas in vår digitala framtid. Han sätter också in djupt personliga och privata frågor om vår identitet och vår integritet i ett stort sammanhang, när han berättar om sin svåra sjukdom och de dramatiska händelser som ledde fram till en levertransplantation som räddade hans liv en sen höstnatt.

Vid sällsynta tillfällen, då sammanhang och ämne är precis rätt, arbetar Andreas också som moderator och programledare.

Han är ett givet val för den som vill nå bortom inspiration och verkligen starta processer hos dem som lyssnar. Hans TED talk har nått en miljonpublik, och han har besökt nära trettio länder i fem världsdelar för att utbilda både sig själv och andra.

Hösten 2018 fick han det högsta betyget någonsin av publiken på Webbdagarna. Han är alltså högst rankad av totalt 313 anlitade talare under de sju år evenemanget har funnits.

Populära rubriker: Sju sätt att äga världen | Att hitta – jakten på en ny lever | The Power of & – kraften i både och

Andreas Ekström profilbild

Andreas Ekström

Journalist och författare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: