Andreas Ekström bannerbild

Andreas Ekström - Talare

Journalist och författare

Andreas Ekström är en av våra skickligaste och mest anlitade föreläsare. Han talar om framtidsfrågor, mänskliga frågor – sådant som ofta också är digitala och tekniska frågor.

Men trots det talar han sällan om teknik. Hans perspektiv är alltid riktat mot samhället och människorna. Andreas berör ämnen som organisationsutveckling, ledarskap, det nya sättet att arbeta och kommunikation, bland mycket annat.

I den alldeles nya föreläsningen ”The Power of &”, som på svenska får namnet ”Kraften i både och”, går han till storms mot tankesätt som begränsar oss från att verkligen göra digital revolution – den stora omvälvning som Andreas är absolut ledande på att beskriva och förstå.

Hur ska vi förstå 2020-talet rätt? Vad är det egentligen vi bråkar om? Vem vinner? Och framför allt: vilka frågor ska vi ställa för att få ut max av vår egen kapacitet, och fortsätta att möta de krav som ställs på oss från omvärlden?

Men detta är inte det enda Andreas Ekström gör. Hans föreläsning ”Sju sätt att äga världen” efterfrågas också ofta – den har framförts i nära trettio länder de senaste fyra åren, och modifieras ständigt. Den finns på engelska som ”Seven Ways to Own the World”, här i en fantastisk version från Barcelona, med nära 5 000 personer i publiken.

Andreas Ekström arbetar också som moderator och programledare vid sällsynta tillfällen, då sammanhang och ämne är precis rätt. Han har stor vana av att genomföra intervjuer och seminarier på scen.

Hans TED Talk har nått en miljonpublik, och har gjort honom till ett internationellt givet val för den som vill nå bortom inspiration och verkligen starta processer hos dem som lyssnar.

Hösten 2018 fick han det högsta betyget någonsin av publiken på Webbdagarna. Han blev alltså högst rankad av totalt 313 anlitade talare under de sju år evenemanget hade funnits.

Och just det, en sak till: För inte så länge sedan räddade fantastiska läkare Andreas liv genom en levertransplantation. Den som hör honom berätta om det – om dramatiken den där natten, om människorna han mötte, om mannen som dog och därmed räddade Andreas liv – kommer aldrig att glömma det.

Boka en inspirerande föreläsning med Andreas Ekström hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Sju sätt att äga världen | Att hitta – jakten på en ny lever | The Power of & – kraften i både och

Andreas Ekström profilbild

Andreas Ekström

Journalist och författare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: