Anders Rydell bannerbild

Anders Rydell - Talare

Organisationspsykolog

Anders Rydell är legitimerad psykolog och specialist i organisationspsykologi. Han arbetar som organisationskonsult och föreläsare med huvudsakligt fokus på ledarskap, teamfunktionalitet, kommunikation och konflikthantering. Han har en förmåga att beskriva krångliga arbetsplatsfenomen på ett begripligt sätt, vilket blir en kvalitetsstämpel. Anders varierar sitt tempo och är noga med att ge utrymme för eftertanke, frågor och kommentarer. Som föreläsare är Anders Rydell lättsam och ledig i språket. Hans föreläsningar kännetecknas av humor och hög igenkänning, vilket sannolikt har att göra med hans förmåga till träffsäkerhet i både sak och språk. 

Anders Rydell är också aktuell med sin nyligen utgivna bok Arbetet på jobbet- om bök och bröte i arbetslivet, Natur & Kultur, 2021. Ni hittar även Anders på motivation.se där han arbetar som expertskribent inom ämnet organisationspsykologi.

Vill ni boka en föreläsare eller workshopledare som verkligen ger avtryck så ska ni boka Anders Rydell. Tillsammans med Anders skräddarsyr vi gärna olika typer av upplägg. Anders föreläsningar fungerar både live och digitalt.

Boka en inspirerande föreläsning med Anders Rydell hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Kommunikation och samspel på jobbet | Mellanmänskligt krångel och konfliktmedling | Så bygger vi välfungerande team | Stress och egenomsorg | Motivation och arbetsglädje

Anders Rydell profilbild

Anders Rydell

Organisationspsykolog

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: