Anders Lundin bannerbild

Anders Lundin - Talare

Skickliggörare

Anders Lundin är en mycket erfaren och kompetent föreläsare med lång erfarenhet som tar med sin publik på en resa genom viktiga teman som tillit, psykologisk trygghet och trovärdighet. Som en före detta förbundskapten i handboll, pedagog och certifierad förändringsledare, har Anders Lundin en unik erfarenhet att dela med sig av.

Anders har en skicklighet för att förmedla sina budskap på ett varmt, engagerande och lättförståeligt sätt. Han har en förmåga att fånga uppmärksamheten hos sina åhörare och hålla den genom hela föreläsningen. Hans föreläsningar är fulla av praktiska exempel, övningar och reflektioner som hjälper publiken att förstå och tillämpa de koncept han delar med sig av.

Om du söker efter en föreläsare som kan förse ditt team eller publik med kunskap, inspiration och tankar för att öka tilliten och den psykologiska tryggheten, så är Anders Lundin ett självklart val. Boka honom idag för en föreläsning som garanterat kommer att göra skillnad för er.

Boka en inspirerande föreläsning med Anders Lundin hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Att skickliggöra varandra | Från ord till Handling | Att samtala om samtalet | Krismöte innan det är kris! | Tänk om samarbete inte är ett alternativ utan en förutsättning

Anders Lundin ny profilbild

Anders Lundin

Skickliggörare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: