Anders Lundin bannerbild

Anders Lundin - Talare

Skickliggörare

Anders Lundin har en bakgrund som elittränare och förbundskapten i handboll. Han är också utbildad SO-lärare och certifierad förändringsledare.

Anders har över tjugo års erfarenhet av aktivt förbättringsarbete i företag och organisationer. Han föreläser på ett kraftfullt och inspirerande sätt om förändringsarbete, värderingar och företagskultur. Att den enskilda individen är viktig för helheten.

Anders Lundin kommer att prata om konsten att göra varandra skickliga. Detta är en viktig nyckel till att skapa en framgångsrik och hållbar kultur på arbetsplatsen. I framgångsreceptet är viktiga ingredienser att vara ärliga och nyfikna; att samtala om samtalet; att prata om det som är viktigt; att vi vågar fråga om det vi undrar; att vi verkligen bryr oss; att vi stöttar varandra; att alla stora och små handlingar sitter ihop; att vi förstår att vi missar ibland; att vi upptäcker det vi uppmärksammar och tränar på, är det som växer; att det är viktigt på riktigt.

Då SKICKLIGGÖR vi varandra.

Boka en inspirerande föreläsning med Anders Lundin hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Att skickliggöra varandra | Från ord till Handling | Att samtala om samtalet | Krismöte innan det är kris! | Tänk om samarbete inte är ett alternativ utan en förutsättning

Anders Lundin profilbild

Anders Lundin

Skickliggörare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: