Andes hansen bannerbild

Anders Hansen - Talare

Överläkare i psykiatri, forskare och författare

Anders Hansen är överläkare i psykiatri och civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm. Han har skrivit ett flertal bästsäljande böcker som översatts till mer än tjugo olika språk, däribland ”Hjärnstark”, ”Skärmhjärnan” och ”Hälsa på recept” och har även skrivit ett stort antal journalistiska texter kring ämnen som medicinsk forskning och läkemedel. Han är känd från TV, sommarpratade 2019, haft ett TedX och blivit prisad för sin insats för folkhälsan.

Anders Hansen är en välkänd och mycket uppskattad föreläsare. Hans perspektiv på hjärnan och hur den påverkas av motion och rörelse är svårt att värja sig mot. Med avstamp i aktuell forskning berättar han om hur du kan få bättre minne, bli mer kreativ, högre koncentrationsförmåga, kvalitativ sömn och ökad stresstålighet.

För den moderna hjärnforskningen visar att motion och träning får otroliga effekter på vår hjärna, det organ som påverkas allra mest av att vi rör på oss. Och det gäller alla, oavsett ålder. Anders Hansen inspirerar, ger nya insikter och verktyg för att ta förstå och ta hand om sin hjärna och bli mer hjärnstark – idag och i framtiden.

Boka en inspirerande föreläsning med Anders Hansen hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Hjärnstark | Skärmhjärnan

Anders Hansen profilbild

Anders Hansen

Överläkare i psykiatri, forskare och författare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: