Amer Mohammed bannerbild

Amer Mohammed - Talare

Chief Digital Officer Coop Sverige

Amer Mohammed är i grunden programmerare och start-up entreprenör. Han har flera lyckade, men även mindre lyckade, företagsprojekt bakom sig. Men det som verkligen skiljer Amer Mohammed från många andra är att han aldrig gett upp.

Amer är en visionär, som med teknikens hjälp vill göra världen till en bättre plats. Som 23-åring startade han sitt första företag, Singelton Solutions i Schweiz, världens första webbaserade distributionssystem för gratistidningar. Senare grundade han hälsoappen Healthy Heroes som belönades med Guldmobilen.

Amer har en djup teknisk kompetens och har drivit flera stora digitala förändringsarbeten i stora företag och organisationer. Han har gått sin egen väg med attityden att han ska lyckas, och det i sin tur ledde till att Stena Lines koncernchef Dan Olsson fick upp ögonen för honom. På Stena Line blev han senare ansvarig för digital innovation och transformation. Innan han 2019 blev ny direktör för affärsområdet Digital/CDO för Coop Sverige, så har han även arbetat på Capgemini som Chief Digital Officer.

Som föreläsare visar Amer Mohammed ett brinnande engagemang och stor energi. Han visar på exempel från både lyckade och mindre lyckade projekt, och förmedlar vikten av att omfamna tekniken och digitaliseringen – och hur vi ska göra för att lyckas med det.

Boka en inspirerande föreläsning med Amer Mohammed hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Design the experience, invent the technology

Amer Mohammed profilbild

Amer Mohammed

Chief Digital Officer Coop Sverige

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: