Amanda Borneke bannerbild

Amanda Borneke - Talare

Specialist i Cirkulär ekonomi, Sweco Sverige

Amanda Borneke är en kraftfull, kompetent, besjälad och modig framtidsmotivatör, som driver hållbar samhällstransformation och som redan har lyckats öppna ögonen på en av de mest konservativa och mansdominerade branscherna som finns – byggbranschen. Amanda representerar framtidens talare på ett lysande sätt och är inte bara karismatisk och engagerande utan för dessutom fram viktiga budskap för oss alla om sann och innovativ hållbarhet.

Amanda Borneke är en äkta motiverande person, som har gjort en stor inverkan genom sociala medier. Hon är en erfaren inspiratör på både nationella och internationella evenemang, allt från styrelserum till arenor som täcker ämnen från hållbarhet, cirkulär ekonomi, affärsutveckling, byggbranschen och återbruk.

Hon är en berömd entreprenör som har påverkat sina många företag, vilket skapar plattformar för att dela insikter om entreprenörskap, hållbarhet och kommunikationsförmåga. Borkenes senaste uppdrag är att utforska hur hållbarhet och fastighetsteknik kan förvandla samhället framåt.

Med en dubbelexamen i miljövetenskap och kommunikation, driver Hållbarprofil Podcast – en hållbarhet podcast med hållbara intervjuer. Den har över 8000 lyssnare i 10 olika länderHon har blivit  mångfaldigt prisad som talare, Årets Miljöinnovatör, Årets Miljöpris samt Finalist i Stora talarpriset som några exempel.

Amanda Borneke arbetar nu bland annat med verksamhetsutveckling på Sweco.

Boka en inspirerande föreläsning med Amanda Borneke hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Riv Cirkulärt! | Att Återbruka en byggnad | Hållbarhet i praktiken | Fossilfri maskinpark

Amanada Borneke profilbild

Amanda Borneke

Specialist i Cirkulär ekonomi, Sweco Sverige

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: