Alexandra Stråberg bannerbild

Alexandra Stråberg - Talare

Chefekonom och ansvarig för Hållbarhetssekretariatet

Alexandra Stråberg är en meriterad kommunikativ chefekonom med arbetslivserfarenhet inom en mängd olika branscher och verksamheter som Skanska, Svenskt Näringsliv och offentlig sektor. Oavsett vilket område man arbetar i är det globala perspektivet affärskritiskt: Håll koll utåt för att kunna agera inåt

Alexandra visar hur det som pågår globalt får nationella, regionala, lokala, affärskritiska och vardagliga effekter. Den kedjan är komplicerad men avgörande för att förstå och kunna agera inom den egna verksamheten. Alexandra anser att den föränderliga världen gör hennes arbete oerhört intressant men att det också betyder att hon ständigt utmanas i att analysera konsekvenserna och på ett pedagogiskt sätt kommunicera det, med bilder, exempel och berättelser från andra områden. Det har gjort Alexandra till en uppskattad föreläsare, både lokalt och internationellt.

Alexandra har stor erfarenhet av omvärldsanalys och strategiarbete och delar gärna med sig av det hon ser och vad det innebär. Till vardags arbetar Alexandra som chefekonom på Länsförsäkringar med ansvar för Länsförsäkringars Hållbarhetssekretariat. I föreläsningen ger Alexandra sin uppdaterade syn på läget i världen, vart det är på väg och framför allt vad det betyder för oss.

Boka en inspirerande föreläsning med Alexandra Stråberg hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Business as Unusual | Pricket över i:et | Outsight for Insight

Alexandra Stråberg profilbild

Alexandra Stråberg

Chefekonom och ansvarig för Hållbarhetssekretariatet

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: