Alexander Bard banner (1)

Alexander Bard - Talare

Keynote speaker

Alexander Bard är en svensk cyberfilosof, musikproducent, tv-stjärna och eftertraktad internationell talare. Han har skrivit fem böcker tillsammans med socialteoretikern Jan Söderqvist. De släppte Futuricatrilogin 2011, och de tre böckerna har blivit översatta till över 20 språk. I deras senaste bok ”Synteism: att skapa Gud i internetåldern” bjuder Bard och Söderqvist på engagerande iakttagelser, klarsynta tolkningar och ett pedagogiskt språk.

Alexander Bard har hållt i föreläsningar kring de filosofiska, sociologiska och ekonomiska effekterna av den digitala revolutionen sedan slutet på 1990-talet. Han studerade ekonomisk geografi på Handelshögskolan i Stockholm under 1980-talet, samtidigt som han blev framgångsrik musiker och producent. 1992 var han med och startade Stockholm Records, som fick stora framgångar med band som The Cardigans, A-Teens och Bards egna band, Army of Lovers. Stockholm Records såldes och integrerades senare med Universal Music 1998.

Det som utmärker hans föreläsningar är hans samtidsanalys och spännande inblick i framtiden. Genom att blanda ämnen som IT-samhället, filosofi och framtidsspaningar engagerar han publiken och utmanar den att tänka nytt. Nya kunskaper när det är som absolut bäst.

Boka en inspirerande föreläsning med Alexander Bard hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Internet och digitaliseringens påverkan | Den participatoriska tidsåldern är här | Paradigmskiftet från massmedia till interaktivitet | The Ethics of Interaktivitet – Den revolutionerande övergången från moral till en ny etik i nätverkssamhället

Alexander Bard

Keynote speaker

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: