Shahrzad Kiavash bannerbild

Shahrzad Kiavash - Talare

Årets Genombrott Kvinna | Paralympier | Keynote Speaker

Vinnare av Årets talare – Genombrott Kvinna 2019

Vad gör man när det inte blir som man har tänkt sig?

Shahrzad Kiavash var 28 år, frisk och lycklig när hon plötsligt insjuknade i en mycket ovanlig form av sepsis (blodförgiftning). Läkarna gav henne minimala chanser att överleva. Överleva gjorde hon mirakulöst nog, men på bekostnad av amputation av båda hennes underben.

Med denna nya, bistra verklighet hade hon kunnat välja att ge upp. Istället valde hon att samla sina superkrafter och upparbeta en drivkraft så stark att hon inte bara lyckades kämpa sig tillbaka till livet, utan även vidare.

År 2015 genomförde Shahrzad Kiavash, utan tidigare erfarenhet, ett olympiskt triathlon; 1500 m simning, 40 km cykling och 10 km löpning med proteser. Hon kunde ha nöjt sig där, men hon skulle vidare till att sätta nya, högre mål.

Shahrzad Kiavash berättar en historia som kan tänkas vara tung och sorglig med humor, värme, allvar och glimten i ögat. Utöver inspiration, skratt och tårar utlovas också värdefulla nycklar, lärdomar och insikter som kan användas och appliceras av vem som helst.

Det här är en föreläsning om att våga vara modig, om att sätta upp mål som kan låta ouppnåeliga för andra, om självförverkligande och om att göra det “omöjliga” möjligt!

Boka en inspirerande föreläsning med Shahrzad Kiavash hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Jag hade två val - och jag valde att leva.

Shahrzad Kiavash profilbild

Shahrzad Kiavash

Årets Genombrott Kvinna | Paralympier | Keynote Speaker

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: