Stärk dina medarbetare

Låt extern expertis öppna upp för nya kunskaper och reflektioner. På MySpeaker hittar du föreläsare och workshopledare som skänker inspiration, motivation och stärker er utveckling som företag.

Aktuella ämnen

Tema Ledarskap

Att vara en ledare i framkant. Att skapa tillhörighet utan att träffas. Att fånga upp små signaler, stora skiftningar och vara där när det händer. Att vara chef och ledare är en utmaning, kanske extra i en tid som vår. Vi har föreläsare som inspirerar och skänker reflektion för alla typer av ledare i din organisation.

Tema Framtid

Våga spana in i framtiden. Vad är det som väntar i form av teknisk utveckling? Hur kan vi mentalt förbereda oss för förändringarnas vindar, och hur påverkar utvecklingen oss människor? Allt detta och mycket mer finner du hos våra skarpsynta berättare och föreläsare.

Brett internationellt nätverk

MySpeaker har ett stort internationellt talarnätverk. Det gör att vi kan erbjuda svenska företag spännande internationella talare.

Vi har en stor bredd i internationell kompetens och jobbar bland annat med företagsledare, entreprenörer, författare, idrottsstjärnor och politiker, exempelvis:

Öppna föreläsningar

Söker du talare till din nästa konferens? Välkommen att inspireras av våra öppna föreläsningar. 

MySpeakers föreläsningar är kostnadsfria för representanter från näringslivet och offentlig sektor. Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss.

Vi är experter på digitala event och arrangemang

Pandemin har skyndat på utvecklingen av det digitala formatet vad det gäller föreläsningar, workshop och utbildning. Det nya formatet ställer nya krav på arrangörer, talare och åhörare. 

Vilken föreläsare går ”igenom” kameran? Vilken moderator kan hålla en röd tråd i ett digitalt format?

En välproducerad digital lösning har alla möjligheter att sprida motivation och inspiration till era medarbetare, oavsett var de befinner sig under sin arbetsdag.

Nytt från bloggen

Top Leaders Talks

Välkommen till ett digitalt event om kreativitet, ledarskap och innovationskraft i pandemins spår. I och med ett nytt digitalt landskap

Läs mer »
Följ MySpeaker i sociala medier!