MySpeaker Rhetorich bannerbild

MySpeaker Rhetorich

AI-teknologi i världsklass, för att utveckla och förbättra talarbranschen.

Digitalisering, robotisering och automatisering dominerar samtalen om tillväxt i så gott som varje industri. Talets gåva har tidigare setts som en konst snarare än en vetenskap, och är en av de mer komplexa förmågorna att skaffa sig.

”Med projektet MySpeaker Rhetorich™ vill MySpeaker ligga i framkant för den teknologiska utvecklingen.”

Utvecklingsarbetet leds av MySpeakers styrelseordförande, André Noël Chaker, prisbelönad talare som har år av forskningserfarenhet inom fältet. André summerar projektet såhär, ”Vårt mål är att skapa en plattform som både stödjer och uppmuntrar föreläsare att nå nya höjder i att övertyga, förändra och förstå. Vi välkomnar alla som är intresserade av att vara med och utveckla verktyg för bättre talande, och som vill bygga ett community kring detta. Var med och delta i vårt arbete.”

”En föreläsning är ett otroligt verktyg för att skapa förändring om det används på rätt sätt. Den kan förändra både personer och organisationer i grunden. Därför är det ett sant privilegium att få möjligheten att utveckla den allra senaste tekniken i den ädla konsten det är att förändra världen med ord”, säger Galith Nadbornik, Chief Technologist, och vinnare av ”Voice of Women in Tech” 2019. 

Med i teamet är också Christophe Buyle, projektets business intelligence specialist. 

Testa beta-versionen av MySpeaker Rhetorich

Var med och testa den nya generationen teknologi inom talarbranschen. Registrera dig här för att delta i en utvald grupp som kommer att testa plattformen för att förbättra sin retorik och bli en bättre talare. 

Teamet

Christophe Buyle
Business Intelligence Specialist

Galith Nadbornik
Chief Technologist

André Noël Chaker
Technology Project Lead & Chairman of the Board

Johan Sjöstrand
CEO