1

Webinars och föreläsningar online

Från att vi på MySpeaker startade i början av mars så har vi jobbat med att inte ställa in, utan att ställa om. Att hitta alternativa lösningar till det fysiska mötet blev en förutsättning för att vi överhuvudtaget skulle kunna leverera en enda föreläsning, utbildning eller workshop under våren.

Digitala föreläsningar och events

Vi har under denna tid testat oss fram för att se vad det är som fungerar och blir riktigt bra. Vi har gått från att erbjuda en alternativ lösning till att innovera den samma. För digitala lösningar är här för att stanna, både som temporär lösning och som komplement framöver.

Både vi på MySpeaker och många av våra kunder längtar självklart efter att kunna genomföra fysiska möten. Det är ett grundläggande mänskligt behov. Däremot kommer vi säkert bli lite mer eftertänksamma när det gäller vilka möten som vi faktiskt behöver genomföra fysiskt, och vilka som kan bli bra eller till och med bättre, digitalt.

MySpeaker har lösningar för att genomföra möten digitalt via ett samarbete med Berghs School of Communication, samt med Björn Falkevik som är en av Sveriges mest kunniga när det gäller live-streaming. Vi har lösningar från det enkla, tekniskt trygga mötet, till det stora evenemanget likt en TV-produktion.

Det är oerhört viktigt att säkerställa kvaliteten i det digitala mötet, att se till att ljus och ljud är perfekt, och att miljön runt omkring är professionell.

Lättillgängliga digitala arrangemang

Just nu är det ett fantastiskt bra tillfälle att genomföra digitala möten med sin arbetsgrupp eller ledningsgrupp, som pepp och motivationshöjare nu när alla sitter på distans och ska hålla motivationen uppe på egen hand. Vi är ständigt nyfikna på nya och innovativa lösningar för digitala möten, och hjälper gärna er att skapa variation, interaktivitet och happenings, även i det digitala mötesrummet. För det är bara att inse, det behövs mer än en bra internetuppkoppling för att hålla engagemanget uppe.

Välkommen till en ny och innovativ talarbyrå!

Kontakta oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!