Top leaders talk

Top Leaders Talks

Ett digitalt event om kreativitet, ledarskap och innovationskraft i pandemins spår

I och med ett nytt digitalt landskap öppnas dörrar som tidigare varit stängda. En sådan är möjligheten att inspireras av internationella talare på ett enklare och mer lättillgängligt sätt. Vi på MySpeaker är mycket stolta över vårt breda internationella nätverk, och vill passa på att bjuda in dig, dina kollegor och affärspartners till ett kostnadsfritt, direktsänt event med tre riktigt bra talare.

Titeln på eventet är Reshaping organizations for a post-covid world  och vi kan lova att du kommer få ny kunskap och nya idéer för att bättre leda och engagera dina medarbetare, för att skapa en organisation full av kreativitet och innovationskraft – och framför allt, insikter om hur vi kan hantera den omställning och omstrukturering som framtiden ställer oss inför.

Var? Sänds online från MySpeakers studio.
När? 11 maj 2021, kl. 09:30-11:15.
Hur? En länk skickas ut via mail efter anmälan.

 

Tre internationella föreläsare på scen

Parag Khanna är strategisk rådgivare, världsresnär och bästsäljande författare. Han är grundare och managing partner på FutureMap, en byrå som jobbar med datadriven strategisk rådgivning. Parag är ofta anlitad som analytiker och ”trendspanare” kring ämnen som teknik, civilisation och ekonomi. Han har skrivit flera böcker om framtiden och den globala ekonomin, och är med på Esquires lista ”75 Most Influential People of the 21st Century”. Parag Khanna syns ofta i TV som expert och opinionsbildare i bland annt CNN, BBC, CNBC och Al Jazeera.

Läs mer om Parag här. 

Marga Hoek är en internationell frontfigur inom hållbart företagande och entreprenörskap, investeringar, och skiftet från linjär ekonomi till cirkulär ekonomi. Hon har blivit känd som en framgångsrik och innovativ ledare i flertal olika företag. Det som utmärker Marga är kombinationen av visionärt hållbarhetstänk och praktisk kommersiell föreståelse. Marga Hoek är frekvent skribent i bland Forbes Magazine och hennes senaste bok The Trillion Dollar Shift, om affärsmöjligheter utifrån de globala hållbarhetsmålen, har fått ett flertal priser.

Läs mer om Marga här.

Duncan Wardle är en föreläsare med en smittande energi som lockar till nya sätt att tänka. Som Head of Innovation and Creativity på Disney har han varit chef över teamet som har hjälpt Lucasfilm, Pixar och Disnesy Park att innovera och skapa nya magiska berättelser och upplevelser för konsumenter över hela världen. Hans specialitet är att få chefer och team att tänka bortom det förutsägbara, att agera mer djärvt och våra innovera fram nya produkter till konsumenterna. Ducan delar med sig av case studies från sin tid på Disney och ger åhörarna en hel verktyglåda för att komma igång med innovationsprocesser och kreativa möten.

Läs mer om Duncan här.

 

Agenda

9:30-9:45 – Introduktion, presentation av dagens talare av moderator André Noël Chaker
9:45-10:05 – Föreläsare Parag Khanna, ”Europe and Asia in the Post-Covid World”
10:10-10:30 – Föreläsare Marga Hoek, ”The opportunities of sustainable business and investment: business for good is good business”
10:35-11:05 – Föreläsare Duncan Wardle, ”Embedding innovation & creativity into everyone’s DNA”
11:10-11:15 – Avslutning av moderator André Noël Chaker

 

Anmäl dig till 11 maj 2021

Låter det intressant för dig och din organiastion? Här kan du anmäla dig. 

Har du frågor eller funderingar kan du alltid höra av dig till [email protected]

 

 

Kontakta oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!