Nyhetsbrev oktober 2020

Nyhetsbrev oktober 2020

Trender och vad som är populärt just nu

Många av våra kunder frågar just nu efter framtidsspaningar, vad händer när krisen är över? Hur kan vi vara innovativa både då och just nu? Fortsatt handlar mycket om motivation och inspiration, både för sig själv och för sina medarbetare. Hur är man en bra chef? Hur skapar man samhörighet och gemenskap på distans?

De flesta av eventen är helt onlinebaserade, men det blir vanligare och vanligare med en liten publik på plats.

Läs om våra digitala alternativ här >>

 

Amanada och Kristina Spikinc

Kommunicera, kommunicera, och sedan kommunicera mera

Webinar – 23 oktober, kl. 11:00-12:00

Innehållet, rösten, kroppshållningen. Blicken, tonläget och andningen. Här läggs grunden för bilden av dig som talesperson, och därmed också hur det du säger kommer att tas emot.

Välkommen att möta Amanda Ooms och Kristina Windrup Olander från Spikinc i ett digitalt möte. Alla har erfarenhet av vad ett motsägelsefullt (kropps)språk kan ställa till med, men få tänker på att det går att förändra med relativt enkla knep. Kristina och Amanda coachar näringslivstoppar i förberedelse och genomförande. Med utgångspunkt i målgruppen och önskad förändring stöttar duon med innehåll och framförandeteknik i syfte att inte lämna någon oberörd. Under en inspirerande timme ges du här exempel på vad som krävs för att trollbinda din publik.

Här kan du delta i webinaret >>
Här kan du läsa mer om Amanda Oom och Kristina Windrup Olanders workshop >>

Välkommen till våra öppna föreläsningar!

Äntligen är det dags för lite föreläsningar live! Söker du talare till din nästa konferens? Ta en kopp kaffe med oss och låt dig inspireras av några trendande talare med nya spännande infallsvinklar.

Föreläsningarna är kostnadsfria. Om inget annat anges är föreläsningarna på Grev Turegatan 30 i Stockholm. Föreläsningssalen tar 121 personer, men för din trygghets skull är max 49 deltagare på plats, så det är först till kvarn som gäller.

Ami Hemviken profilbild

Ami Hemviken
26 november, kl. 7:45 – 09:00

Nå in, nå fram, få igenom

Varje ögonblick på jobbet kommunicerar du. Genom ordvalet på fikarasten, hälsningsfrasen i kundmejlet, kroppshållningen vid presentationen för ledningen. Många av oss tänker inte ens på att vi gör det. Men att vi blir mer medvetna om vår kommunikation är grunden för en roligare, snällare och mer produktiv arbetsvardag.

Amis föreläsning kommer inspirera dig till att bli en ännu bättre kommunikatör!

Läs mer >>

Olof Röhlander utbildning profilbild

Olof Röhlander
30 november, kl. 16:00 – 17:00

Motivationsrevolutionen

Olof Röhlander är en av Sveriges mest bokade föreläsare och inspiratörer. Olof är aktuell med den nya boken ”Motivationsrevolutionen” som är skriven ihop med psykologiforskaren Magnus Lindwall.

Boken ger dig en vetenskaplig grund att stå på när du vill skapa hållbar motivation hos dig själv och andra.

Läs mer >>

Kontakta oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!