MySpeaker Eventeffect

Nyhetsbrev April 2020

Inspiration trendar

Det du läser är det första nyhetsbrevet från MySpeaker. Här kommer du att få idéer, inbjudningar och erbjudanden från oss.

Här är tre spaningar från oss på MySpeaker baserade på våra samtal med er:

  1. Vi ser en lättnad på marknaden. Vårens möten – handlar om motivation, mental träning och inspiration. Om det finns tid och pengar så satsar man på innehåll som boostar personalen.
  2. Bokningar inför höstens tillfällen är i gång – säkra ditt innehåll redan nu!
  3. Vi märker ett behov av externa rådgivare inom omvärldsanalys, varumärkesstrategi och inte minst ledarskap för mindre grupper.

Vi bollar gärna upplägg, innehåll och format med er. Hör av dig, så hjälper vi er att hitta en lösning som passar just er.

 

Planerar du en online-föreläsning i maj eller juni?

Just nu ställs nya krav på såväl åhörare, arrangörer och talare. MySpeaker erbjuder ett antal digitala lösningar för dig som ska anordna ett event, seminarium eller workshop. I samarbete med Berghs School of Communication erbjuder vi professionellt förpackade föreläsningar med våra talare i deras fantastiska lokaler.

Kontakta oss för att få veta mer.

 

Drömarbetsgivaren

En utmanande, rolig och utvecklande webbkurs med Svante Randlert. Vi kan i samarbete med Svante erbjuda en rabatt på 20% om du anger koden ”MySvante2020” på vår hemsida.

Anmäl dig och läs mer här.

”Tunga namn bakom ny talarbyrå”

Sedan mars månad har den nya talarbyrån MySpeaker funnits i Sverige. Byrån, som är marknadsledande i Finland, ska nu ta Sverige med storm.

Läs hela artikeln från Eventeffect

Live-sändning Bruce Dickinson

Den 29 april kommer vi att sända live med Bruce Dickinson, kanske mest känd som sångare i Iron Maiden. Vi har ett begränsat antal platser.

Saknar du inbjudan, men vill delta? Kontakta oss!

 

Kontakta oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!