MySpeaker 1 år bannerbild

MySpeaker Sweden 1 år!

Idag för ett år sedan slog vi upp dörrarna och lanserade MySpeaker i Sverige. Johan Sjöstrand, VD, och Nina Spegel, Sverigechef, hade ett långsiktigt mål redan från början. Vi ska bli den ledande talarbyrån i världen. Genom att matcha rätt kompetens mot våra kunders behov ska vi hjälpa organisationer att växa och utvecklas. Med ett framgångsrikt moderbolag i Finland fanns kunskapen och drivet, och med ett starkt team (med över 70 års samlad erfarenhet från branschen) fanns viljan att tillföra någonting nytt till branschen.

Timingen kan ha varit bättre (såhär i efterhand) – men med hårt arbete och tydligt fokus har vi inte bara tagit oss igenom det här året – det har dessutom gått över förväntan. Tusen tack till alla kunder som valt oss och som litat på oss. Att ”gå kundens ärenden” har varit vårt mantra sedan dag 1. Vi är så stolta över att ni väljer oss!

Ett stort tack till alla kunder och samarbetspartners för ett fint första år!

Massor av kärlek och tack till alla underbara talare och moderatorer som gör ett bra jobb ute hos kunderna varje dag! Ni gör det ännu roligare att gå till jobbet! Det finns en anledning till varför alla på MySpeaker älskar att göra utvärderingar…

Sist men inte minst – Tack till alla i vårt nätverk och våra kollegor i Finland som har peppat och hjälpt oss att sprida ordet om MySpeaker.

Här kan ni se några av de minnen vi har samlat på oss under året.

Kontakta oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!