MySpeaker team

MySpeaker stärker upp teamet med en ny rekrytering

Vi på MySpeaker Sweden är så glada och stolta över att få presentera Vanja Belacevic som ny Senior Account Manager hos oss. Vanja började 23 augusti och stärker upp teamet ytterligare i en fartfylld och expansiv tid både för MySpeaker och för branschen i stort.

Vanja är en relationsbyggare av rang med mycket relevanta erfarenheter från branschen. Med henne tar vi på MySpeaker ytterligare ett kliv i vår utveckling och ambition att bli en naturlig samarbetsparter för både svenska och internationella företag.

Nu kör vi!

Vanja Belacevic profilbild

  • Vem är du? Berätta lite om dig själv!
Kan man leva på gamla meriter och säga att man är en Citizen of the World? Eller är det mer ett sätt att leva och hur man ser och bemöter människor? För min passion är just människor. Jag är nyfiken, öppen och jag älskar att lära mig nya saker. Jag har alltid jobbat med relationer, events och planering, både i Sverige och utomlands. Det är en röd tråd i hela min karriär. Att få kombinera affärsutveckling och att skapa ny kontakter ger mig energi.
Jag älskar att resa, att få sitta på en uteservering (med en espresso i handen), andas in en ny kultur och gärna samtala med grannen vid bordet bredvid. En ny ambition för hösten är att gå en spanskakurs och börja med Bikram Yoga igen.
  • Vad är det du gillar bäst med talarbranschen?
All den fantastiska kunskap som våra föreläsare och experter besitter inom olika ämnesområden och att jag får vara med och sprida denna kunskap. Att få känna den magiska känslan som uppstår när en talare kliver upp på scenen och får med sig sin publik – och kunskapen sprids. Där och då vet man att just idag har publiken fått med sig något som förändrar deras syn på sig själva och världen de lever i.
Sen gillar jag skarpt de sociala kontaktytor som skapas med både talare och kunder. Nämnde jag att min passion är människor? 😉
  • Vad tror du blir höstens stora trend i branschen?
Jag tror att många fortfarande försöker förstå hur framtidens arbetsplats ut? Hur ska vi jobba? Hur ser framtiden ut? Hur kan och ska vi använde alla de digitala vanor som uppkommit under det senaste året? Välmående/hälsa för personalen tror jag också kommer bli lite extra viktigt kommande år.
  • Vilket är ditt finaste minne från sommaren?
Att vi äntligen fick börja resa och den enorma glädjen som min yngsta dotter kände när hon äntligen (efter 2 år) fick träffa hennes bästa vän som bor i NYC.
  • Vilka tre ord beskriver dig bäst som kollega?
Social, Lyhörd och en Do-er.
  • Har du någon favoritlåt – och i så fall vilken?
Just nu är det All Night Long. Får mig alltid på gott humör!

 


Kontakta Vanja Belacevic på:

Kontakta oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!