MySpeaker Rhetorich bannerbild

MySpeaker Rhetorich

MySpeaker utvecklar Rhetorich, en plattform byggt på AI-teknologi, för att förbättra och förändra talarbranschen.

Digitalisering, robotisering och automatisering är återkommande begrepp när det talas om tillväxt, oavsett industri eller bransch. Med AI-teknologins hjälp tar utvecklingen ständigt stora nya steg, och även egenskaper som mänsklig tal, rörelsemönster och synintryck kan analyseras och produceras på ett sätt som inte var möjligt för bara ett par år sedan. Miljarder har satsats på för att utveckla robotar som förstår mänskligt tal och uttryck, med högre precision, och det har lett till ny upptäcker och insikter. 

MySpeaker bidrar till utvecklingen av talarindustrin genom att utveckla en plattform där du som talare får feedback på 17 olika områden för att förbättra retorik, framträdande och presentationsteknik. Plattformen MySpeaker Rhetorich utvecklas ihop med SILO AI.

”Vår vision är att kombinera det bästa av två världar. Vi vill ge alla möjligheten att bli bättre talare”, säger Johan Sjöstrand, VD på MySpeaker. Han fortsätter, ”Vi har fantastiska människor i vårt team och hos våra samarbetspartners som kommer att skapa en ny global plattform för att förändra det talade ordet.”

Här kan du läsa mer om plattformen och ansöka om att testa beta-versionen.

Här kan du ladda ner hela pressmeddelandet.

Kontakta oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!