Teamet på MySpeaker

MySpeaker fortsätter växa! Välkommen Klaus Carlander

Den första oktober 2020 växer MySpeakers med ytterligare en senior rekrytering.

Klaus Carlander är 65 år och är med sina 17 år en erfarna rådgivande säljare inom talarbranschen. Klaus har lyssnat till och utvärderat tusentals talare och moderatorer, sina intryck och reflektioner har han samlat i en bok som än så länge endast finns i några exemplar. Till vardags sitter han aldrig stilla, han vandrar, cyklar, fotograferar och renoverar hus med vördnad och respekt för byggnadsvård.

Berätta om vad du ska göra på MySpeaker?

Jag ska tillsammans med det mest erfarna gänget vara en del i att bygga MySpeaker i Sverige. Jag kommer att arbeta med att hitta rätt kompetens till olika typer av möten. Med rätt menar vi såväl innehållsmässigt som stil och känsla. Vi tittar på hela evenemanget, syftet och målgruppen. Övrigt innehåll och vilken stämning man vill skapa. En bra talare behöver inte alltid vara rätt, det beror helt på sammanhanget.

Vad är värdet av att använda sig av en talarbyrå?

Likt det svåra i att hitta rätt bland hundratals böcker och att det aldrig bara finns en rätt bok inom det som vi är intresserade av, gäller inom sökandet av en talare. Tänk vilken lyx att kunna gå till bibliotekaren och få hjälp med vad som ligger i tiden, vilken författare kan vårt ämne bäst och är duktig på att baka in fakta i en kittlande berättelse. Vi är den erfarna bibliotekaren, som guidar våra kunder genom bibliotekets alla hyllor. Så länge vi läser böcker behövs bibliotek och så länge vi njuter av det talade ordet behövs talarbyråer.

Vad tror du om talarbranschen i den nya normala vardag som vi alla befinner oss i?

Inget ont utan något gott. Corona har tvingat oss till en beteendeförändring som borde ha och kunde ha kommit för länge sedan. Redan för 10-15 år sedan talades det om videomöten, men eftersom det verkliga mötet trots allt slår det virtuella mötet, hände ingenting – tills nu. Vi kommer inte avstå från riktiga möten och jag tror att när tillfället åter ges, blir det rusning – ge mig en konferens, vilken som helst, bara jag får träffa människor!! Under tiden har vi byggt en infrastruktur, som möjliggör varierade virtuella möten. För fyra år sedan hjälpte jag en kund att anlita Edward Snowden. Han var bunden till sitt rum i Moskva, vi löste det genom att skaffa en robot med skärm som huvud med Edward Snowden i bild. Succé.

Kom i kontakt med Klaus Carlander

Klaus Carlander
Senior Account Manager
+46 (0) 73 810 75 14
[email protected]

Kontakta oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!