Blogg kvinnliga talare

Kvinnliga talare tar plats

Kvinnor har varit underrepresenterade i offentligheten och arbetslivet under större delar av historien. Därför är det glädjande att se att det idag finns ett extra stort intresse för kvinnliga talare, föreläsare och konferencierer.

 

Kvinnliga talare – därför ska du boka

1. Ja till jämställdhet

Över hela världen ser vi den. Den ojämna fördelningen mellan män och kvinnor i maktpositioner. Och makt är något vi ser upp till. Därför är det extra viktigt att det svenska näringslivet, som har förmånen att verka i en välutvecklad demokrati, ser till att låta kvinnliga talare från olika branscher ta plats på scen.

2. Diversifiering driver resultat

Dessutom är jämställdheten inte endast fråga om rättvisa. Det handlar om att gå med vinst. Enligt en artikel  från Forbes Magazine 2020 visar att företag som prioriterar mångfald och inkluderande helt enkelt gör bättre ifrån sig, jämfört med de som inte gör detsamma. Kvinnlig talare idag, vinst imorgon, någon?

3. Inspirerar i mansdominerade branscher

Tech, ekonomi och entreprenörskap är områden där kvinnor framgångsrika kvinnor fortsätts ses som banbrytande – eftersom de representerar en betydligt mindre grupp än sina manliga kollegor. För dessa är det om inte än viktigare att få lyssna till inspirerande kvinnliga talare, som kanske gått igenom samma resa som de nu har framför sig.

 

Kvinnliga talare hos MySpeaker

MySpeaker kallas för talarförmedling. Men vi gör mycket mer så. Vår spetskompetens, tack vare ett team med imponerande erfarenhet i talarbranschen, ligger i att hitta den talare, moderator eller föreläsare som kommer lyfta ditt företag till nya höjder. Vi arbetar dessutom aktivt med jämställdhetsfrågor, både internt och externt. Välkommen att kontakta oss för att ta reda på hur vi kan hjälpa din organisation att nå sina mål.

Kontakta oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!