Internationella talare

Internationella keynote speakers i Norden

MySpeaker på den internationella marknaden

MySpeaker har ett samarbete med en av världens största talarbyråer, CSA Celebrity Speakers. Efterfrågan av internationella talare växer hela tiden, och samtidigt är det många företag som är nyfikna på det know how som finns hos de svenska och nordiska talarbyråerna.

”Samarbetet med CSA stärker MySpeakers strategi i att bredda möjligheten för internationella talare att verka på den nordiska marknaden. Fler och fler företag investerar i innehåll med hög kvalitet och efterfrågar internationella talare med specialistkunskaper. Vårt samarbete med CSA, grundat 1983 och verksamma i 16 länder utanför de nordiska, stärker också vårt mål att hjälpa nordiska talare att komma ut på den internationella marknaden”, säger MySpeakers VD Johan Sjöstrand.

Tillgång till internationell expertis

MySpeaker och CSA Celebrity Speakers unika samarbete ger möjlighet till svenska företag att använda sig av internationella talare och få tillgång till en stor och bred internationell expertis.

MySpeaker har med sin kompetens och erfarenhet, stor insikt i vad svenska företag har för behov av upskilling och reskilling samt vilken typ av innehåll som efterfrågas. En del av dessa utmaningar är direkt knutna till utmaningar på en global marknad. Talare som exempelvis Simon Sinek, Randi Zuckerberg, Costas Markides, Marcus Buckingham, och Anne Lise Kjaer bidrar med unika kunskaper och insikter.

Det nordiska samarbetet möjliggör för oss att hjälpa och stötta svenska talare som har en internationell potential och är intresserade av en internationell karriär.

”Vi har letat efter en affärspartner i de nordiska länderna, och är överförtjusta över samarbetet med MySpeaker. Det har funnits en växande efterfrågan för nordiska talare. Kunskaperna, kompetensen och det jordnära sättet att tänka i de nordiska länderna, kombinerat med stor expertis och erfarenhet har en växande efterfrågan globalt. Jag är också glad över att MySpeaker nu har möjligheten att introducera och presentera våra internationella talare i sin portfolio, till sina kunder på den svenska marknaden”, säger Dagmar O’Toole, Direktör på CSA Celebrity Speakers.

Kontakta oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!