Nyhetsbrev mars 2021

Innovationskraft och nya perspektiv – Talarbyråns MySpeakers nyhetsbrev

Du har väl inte missat att prenumerera på MySpeakers Nyhetsbrev? Två gånger i månaden skickar vi ut vårt Nyhetsbrev, packat med tips, idéer och inspiration.

Nyhetsbrevet för vecka 12 hade temat ”Nya perspektiv”. Se ett smakprov ur det nedan.

 

Inspireras av nya sätt att tänka och resonera kring allt från entreprenörskap till innovationskultur.

Nya tider kräver nya perspektiv. I allt från vision till organisationsstruktur, arbetssätt och produktutveckling. I det här nyhetsbrevet vill vi tipsa om några riktigt bra föreläsare som kommer med nya inspirerande perspektiv.

Tips på föreläsare som ger nya perspektiv:

 

Amer Mohammed profilbild

Amer Mohammed
Design the experience, invent the technology
Att våga misslyckas för att lyckas. Amer är Chief Digital Officer på Coop Sverige, och har gått den ”långa vägen” som entreprenör. Hör hur han har lyckas och med ett tydligt fokus tagit sig igenom både mer och mindre lyckade satsningar.
Läs mer om Amer här >>

 

 

Åsa Caap Profilbild

Åsa Caap
Att lyckas med omställning och innovativa initiativ
Intraprenörskap är en viktig ingrediens för ett bolag som vill vara snabbfotat och mer flexibelt och det kommer vara helt avgörande för att framtidssäkra ett storbolag idag, speciellt med de nya förutsättningarna som kommer efter pandemin.
Läs mer om Åsa här >>

 

 

Fredrik Haghammar profilbild

Fredrik Heghammar
Hur man leder innovationsprocesser
Hur kan du skapa innovativa, snabbrörliga företag och processer? Med en gedigen bakgrund och välfungerande metoder hjälper Fredrik Heghammar organisationer att se nya perspektiv och använda alla sina resurser för att lyckas.
Läs mer om Fredrik här >>

 

 

Märtha Rehnberg profilbild

Märtha Rehnberg
Technological intuition – the must-have skill of the digital era
Märtha lär dig använda din tekniska intuition. Genom ambitiösa, modiga visioner kan du med kunskap om tidigare tekniska landvinningar närma dig framtiden med nyfikenhet och en vilja att agera.
Läs mer om Märtha här >>

 

MySpeakers spännande internationella talare!

MySpeaker har ett stort internationellt nätverk. Det gör att vi kan erbjuda ett brett galleri av internationella talare och profiler, som bland andra Arnold Schwarzenegger, Serena Williams och Anssi Rantanen.

Kontakta oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!