MySpeaker Stockholm teamet

Hur fortsätter du att kommunicera, leda och verka i Coronatider? Ställ inte in, ställ om!

Vi lanserar en ny, innovativ talarbyrå som möter en minst sagt annorlunda situation på marknaden. Ny och innovativ fick en annan innebörd.

Inför vår uppstart i Sverige så genomförde vi en kvantitativ elektronisk marknadsundersökning samt en kvalitativ med personliga djupintervjuer. Syftet var att ta reda på vilka kompetensbehov som företag har framåt. En av våra viktigaste slutsatser från marknadsundersökningarna var företagens behov av att utveckla såväl ledarna som medarbetarna till growth mindset, ständigt lärande. Det handlar inte längre om att hantera förändringarna det handlar om att förstå att det är det konstanta läget som råder.

Detta var innan Corona.

Företag har behov av att skapa en kultur som har förmåga att ställa om, inte ställa in.

Hur anpassar vi vårt mindset och produktutbud efter en allt mera oförutsägbar omvärld?

Hur kan vi fortsätta att vara närvarande, delaktiga och säkerställa gott ledarskap på distans?

Hur kan vi visa att vi inte ger upp, vi anpassar oss?

Vi förstår allvaret, vi ser problemet men vi har också lösningar. Både i form av innehåll men också digitala lösningar som möjliggör livestreaming eller infilmning på vår egen scen.

Baserat på de senaste rapporteringarna från forskare världen över så tyder allt på att kulmen är nådd under försommaren. Vi ser med förhoppning fram emot det uppdämda behovet av att mötas då. Internt och externt, nationellt och internationellt.

Säkra att du har rätt innehåll till det tillfället med flexibla möjligheter att boka om i det fall prognosen visar sig vara felaktig. Vår Corona klausul möjliggör detta.

Vår målsättning – världens ledande talarbyrå. MySpeaker, en ny utmanare på talarmarknaden i Sverige.

MySpeaker är en ny och innovativ talarbyrå, vår mission är att hjälpa organisationer och företag att utvecklas genom kunskap om vilken kompetens som skapar rätt effekt, samt att utbilda och coacha både nya och erfarna talare att utvecklas och bli bättre.

MySpeaker lanserades i slutet av 2018 i Finland och är, efter sitt första hela verksamhetsår, den ledande talarbyrån på den finska marknaden, nu lanserar vi i Sverige med samma målsättning. För att nå dit har vi på MySpeaker tre huvudmål. ”-Vi vill bli den mest attraktiva arbetsplatsen, ha de nöjdaste medarbetarna, kunderna, och den bästa relationen till talarna,” säger Johan Sjöstrand, VD.

”Vi är en start-up med en historia, och jag vågar påstå att vi är den talarbyrå med mest erfarenhet och knowhow i talarbranschen i Sverige redan från första dagen,” säger Johan Sjöstrand.

Johan kommer med en lång erfarenhet från evenemangs-, och talarindustrin i Norden bl a som tidigare VD för Talarforum och dess finska dotterbolag Speakersforum under flera år. Övriga delägare i MySpeaker är Pär Lager, Nina Spegel, Eva Rosenfeld, Stefan Cardell, Linnea Håkansson och Helena Årstein, samtliga med lång erfarenhet från utbildningssektorn och talarbranschen i Sverige.

Pär Lager, en av Sveriges mest uppskattade föreläsare och rådgivare i kompetensfrågor blir styrelseordförande på MySpeaker i Sverige. Med sin tidigare erfarenhet från talarbranschen som VD för Talarforum samt styrelseordförande i flera bolag säger Pär Lager, ”-Marknaden behöver en ny innovativ aktör som kan  utveckla hela branschen och hitta nya lösningar och upplägg till nordiska event.”

MySpeaker har också framgångsrikt investerat i nordiska samarbeten med internationella aktörer med samma värderingar. Vi är huvudsamarbetspartner till Nordic Business Forum, Nordens ledande affärskonferens, och har nära samarbeten med stora globala talarbyråer med avsikten att lätt kunna arbeta med internationella talare till evenemang i Norden samt erbjuda en möjlighet för nordiska talare att föreläsa ute i världen.

Nina Spegel, Country Manager i Sverige säger ”-Vår målsättning är att höja kvaliteten och värdet på alla olika tillfällen, möten och event som genomförs. Jag får jobba med det bästa tänkbara teamet som alla har relevant kunskap och erfarenhet kring vad det är som krävs för att nå fram och skapa effekt sitt tillfälle.”

I MySpeakers nätverk finns alla tänkbara profiler, nationella och internationella, etablerade och nya stjärnor. Storheten i vårt nystartade bolag är vår förmåga att utefter varje specifikt tillfälle, bransch, målgrupp och önskan om resultat, förstå vem och vad som är den bästa lösningen. Matchningar som bli bäst för både åhörarna och talaren.

Kontakta oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!