Skratt bannerbild

Humor trendar (igen)

Ett riktigt bra garv dröjer sig kvar länge. Att ha skrattat så att man har ont i magen, eller är trött i mungiporna. Att inte kunna hålla sig från ett skratt, trots att man inte borde skratta. Att få fnissa själv, skratta ihop med någon eller bara le i mjugg åt en dålig ordvits som stannade kvar – det är lätt att förstå varför man säger att ”ett gott skratt förlänger livet”.

Vi på MySpeaker märker att humor och komik är efterfrågat av våra kunder just nu. Digital standup, inspelade sketcher eller föreläsningar med komiska inslag är bara några av de uppdrag vi har levererat senaste månaderna.

 

Här kommer ett par tips på populära komiker just nu

Al Pitcher – Inropad, jordnära och älskad komiker från Nya Zeeland. Specialskriver digital standup, och går verkligen genom rutan. Funkar fint även för en internationell publik, speciellt om huvudkontoret ligger i Sverige 🙂

Tobias Persson – Gör fantastisk digital standup. Har en kortfilm ”Jobba hemma” som passar perfekt som en rolig reflektion kring alla bra (och mindre) vanor som utvecklats av ett par månaders hemmajobb.

Per Naroskin och Göran EverdahlHar en aktuell föreläsning om leenden. En blandning av underfundig humor och gapskratt, extra bra i digitalt format. Anpassas efter behov och tema.

Marika Carlsson –  En smart och charmig komiker som utmanar med fingertoppskänsla. Van vid både mindre och större tv-produktioner. Marika kan inte bara leverera grym stand-up, hon är också fantastisk som moderator – eller som en blandning av båda delarna.

Josefin Johansson – Superkänd från tv och jätterolig! Van programledare och konferenecier. Kör gärna quiz, allsång och andra mer interaktiva digitala events med humoristiska och musikaliska inslag.

Kontakta oss så kommer vi gärna med idéer och förslag för er kickoff, konferenser eller digitala aktiviteter. Vi jobbar med många profiler, exempelvis Johan Glans, Jan Bylund, David Batra, Måns Möller, Henrik Schyffert, Titti Schultz, Ellinor Persson och Parisa Amiri.

Kontakta oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!