FLASH!

FLASH! Korta nyheter från MySpeaker

Ett företag i Skåne bokade PG Wettsjö och hans föreläsning om att ge kunden en positiv chock. PG levererade som alltid en underhållande och bra föreläsning, men i efterhand har detta tagit en oväntad vändning. Företaget överväger nu att stämma MySpeaker och PG Wettsjö då två kunder till företaget chockskadats av det fantastiska bemötandet de fått av företagets medarbetare som inspirerats av PGs föreläsning.

 

Polisen i Stockholm har fått in en anmälan gällande fortkörning för rallyprofilen och föreläsaren Tina Thörner. Anmälaren hänvisar till att Tina rent logiskt bör ha kört för fort då hennes kommande bok heter ”Livet i hundraåttio”. I en kort kommentar säger Tina själv att ”det finns inte på kartan att jag kört för fort” med tillägget ”jag satt ju bredvid”.

 

Anna Bellman är en eftertraktad och skicklig moderator. För att ta sig utanför nordens gränser inleder Anna nu ett samarbete med MySpeaker i Tyskland och Frankrike. Tanken är att samarbetet ska underlätta för MySpeaker att ge kunderna förslag som ”en tysk, en fransk och en Bellman”. Det återstår att se om kunderna säger ”sure Bellman” eller inte, fortsättning följer.

 

Komikern Måns Möller ger sig ut på en 8 år lång föreläsningsturné runt hela jorden. Turnén delas upp i 4 månaders-perioder som fått olika namn. Den inledande delen i Nepal och Tibet kallas för ”16 weeks of fjäll”. Efter den följer ”Va-Sa-loppet” där Måns ska föreläsa för hörselskadade ungdomar i Asien. Vid turnéns slut 2029 är nästa mål en turné i rymden. ”Begränsningar är för fegisar” säger Måns i en kort hälsning från sina förberedelser.

 

Sveriges mest meriterade fotbollsdomare, Jonas Eriksson, vill införa VAR-granskning i det populära TV-programmet På Spåret. På så sätt kan eventuella misstag från deltagarna och programledarna granskas och upptäckas med hjälp av teknik. Jonas kommer själv vara domare i kommande säsong av programmet, där programtiden nu blir förlängd pga det nya VAR-systemet. I en kommentar säger Jonas att ”I på spåret gäller det att veta var man är, och jag ser därför bara fördelar med den nya VAR-granskningen. Var ska man annars använda den?”

Kontakta oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!