Fyr blogginlägg

Talarförmedlingen MySpeaker – Din fyr i havet av föreläsare!

Är du mitt i planeringen av en kickoff, sommaravslutning eller kanske redan nu, en julfest? Behöver ditt team eller din organisation ny inspiration? 

Vi på MySpeaker hjälper dig att hitta föreläsaren, programledaren, konferencieren, komikern eller underhållaren som tar ert evenemang till nästa nivå! Vi har talare, komiker och moderatorer i alla prisklasser och inom alla möjliga ämnen.

Vill du ha en föreläsning som väcker starka känslor, motiverar inför en intensiv arbetsperiod eller bidrar med nya kunskaper? Vi bollar med dig och hittar rätt person till just ditt event, oavsett om det är inspiration och pepp som behövs, eller en expert inom ett speciellt ämne. Vi vet vem som funkar bäst i ert format, digitalt, live eller en blandning av de båda.

MySpeaker är experter på att matcha rätt person till rätt event

Vår specialitet på MySpeaker är att navigera i djungeln av talare och moderatorer. Alla vi som jobbar på MySpeaker har lång erfarenhet från branschen och har sett tusentals föreläsningar med talare från hela världen. Det gör att vi har den där fingertoppskänslan som gör att vi kan hitta spännande förslag till just dig och ditt event.

Vi jobbar ofta långsiktigt med våra många kunder, på det sättet kan vi hålla en röd tråd genom ett flertal evenemang och bidra till en strategisk satsning och målsättning.

Välkommen till MySpeaker – En talarbyrå med dig som kund i centrum!

Läs mer om oss på MySpeaker eller kontakta oss.

Kontakta oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!