Nyhetsbrev Maj 2020

Digitalt, live eller allt samtidigt

Sköna maj är kommen, och även om det snöar ibland (!) så är vårljuset med oss nu.

MySpeaker har innehåll för alla typer av evenemang, events, workshops eller seminarier. Digitalt eller live – eller båda i kombination! Letar du efter inspiration till vårens möten i din organisation, så har vi ett antal förinspelade föreläsningar med bland annat Ami Hemviken, Olof Röhlander, Svante Randlert och Henrik Larsson-Broman.

Hör av dig, så bollar vi idéer och hjälper dig med upplägg och planering, både nu och inför hösten.

Digitala event

Att det digitala ”trendar” är det nog ingen som har missat. Många av våra kunder anordnar både stora och mindre sammankomster digitalt, vi ser allt från digitala After Works för hela kontoret till mindre sammankomster med ledningsgruppen.

Vill du anordna ett digitalt event?
Läs mer här.

Creative Touchdown

Är det fysiska mötet dött? Den frågan ställer moderatorn Anna Bellman till bland andra Katarina Blom och Jonas Eriksson i ett live-sänt evenemang 20 maj kl.12. Det är vår kund, grymma eventbyrån Creative Meetings, som gör detta evenemang där vi är en av deras samarbetspartners.

Här kan du läsa mer och anmäla dig.

Hur mår talarbranschen och vart är vi på väg?

Vår VD Johan Sjöstrand skrev ett par ord om hur talarbranschen mår just nu. Det är en hoppfull framtidsspaning med en längtan att få träffa er alla (IRL så att säga) snart.

Läs hela blogginlägget här.

 


Kom i kontakt med oss:
[email protected] I Grev Turegatan 30 I 114 38 Stockholm I 070-6758408 I

Kontakta oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!