Kalle och Pär på internfilm

Digitala tips – Proffsens 6 bästa tips

Ett bra samarbete lyfter alla parter till högre höjder. Vi jobbar hårt för att hitta och samarbeta med de bästa i branschen av två anledningar. Dels för att det är så himla kul att jobba med och lära av proffs, och dels för att vi alltid vill kunna leverera de bästa och mest aktuella lösningarna till våra kunder. En aktuell lösning för samarbete 2020 är så klart digitala möten. Här listar en av våra samarbetspartners sina bästa tips för att hålla framgångsrika digitala möten.

Partner med koll på det digitala

En av våra samarbetspartners är Internfilm, som bland annat producerar företagsfilmer, gör inspelningar och animationer. Under ett spännande projekt i förra veckan frågade vi Kalle och Pär på Internfilm vad man ska tänka på om man själv ska göra en presentation eller föreläsning digitalt.

Nedan listar de sina bästa tips för digitala möten.

Internfilms bästa tips för digitala möten

  1. Bakgrunden. Se till att ha en bra bakgrund, oavsett varifrån du sänder eller spelar in. Se till att den är snygg så att den inte distraherar dina åhörare.
  2. Djup i bilden. Sätt inte dig själv och kameran för nära en vägg, utan försök att skapa lite djup i bilden.
  3. Ljuset. Ha bra ljus så att alla ser dig ordentligt och se till att ha ljuset framifrån.
  4. Kameran. Ha inte en kamera i handen, även om du känner dig stadig så kommer det skaka för den som tittar. Se till att alltid ha en fast kamera.
  5. Rätt höjd. Ha kameran i rätt höjd, så att dina tittare ser dig från din bästa vinkel 🙂
  6. Ljudet. Om möjligt, jobba lite på ljudet, så att det blir så högkvalitativt som möjligt.

Digitala möten med MySpeaker

Vi på MySpeaker har ett stort urval av digitala lösningar för er som företag, och hjälper gärna till med allt från digitala kick-offer till inspirerande frukostmöten.

Läs mer om MySpeakers digitala lösningar.

Kontakta oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!