Bruce Dickinson MySpeaker

Bruce Dickinson live

Bruce Dickinson – Resilience & Overcoming Adversities

Den 29 april kl. 12 livesänder MySpeaker i samarbete med CSA (Celebrity Speakers Associates) en intervju med Bruce Dickinson direkt från hans våning i Paris.

MySpeaker har ett unikt samarbete med CSA som gör att vi kan erbjuda många unika, internationella talare som du inte hittar någon annanstans. Är du intresserad av att boka en internationell talare? Här kan du se ett urval av de vi jobbar med.

Bruce Dickinson är sångare i Iron Maiden, har spelat över 2000 konserter världen över och sålt 90 miljoner skivor. Dessutom är han pilot och bryggeri-mästare. En multi-entreprenör med ett öppet sinne och en egen stil.

Ämnet för intervjun är Resilience & Overcoming Adversities, löst översatt ”att bygga motstånd och att överkomma motgångar”. Bruce talar ofta om sina erfarenheter kring entreprenörskap, start-ups och hur du kan vara ”affärskreativ”, ämnen som är extra aktuella just nu. Han drar paralleller mellan sitt musikliv och sitt affärsliv, med stor humor och med medryckande historier från sitt liv.

Ta chansen och var med om en engagerande och rolig live-streaming! En ”once in a lifetime experience”, helt klart.

Här kan du anmäla dig och läsa mer. 

Kontakta oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!