Dumma människor bannerbild

Bli smartare med dumma människor

Lina Thomsgård och Björn Hedensjö driver den omåttligt populära podden ”Dumma människor”.

En vetenskapstörstande podd om populärkultur, psykologi och mänskligt beteende. Vad säger forskningen om oss människor? Och vad är det för olika mekanismer som påverkar vårt beteende och vår vardag? Om vi nu är så rationella, kunskapssökande och objektiva som vi tror – varför beter vi oss då så omänskligt korkat?

Nu kan ni anlita Dumma människor som föreläsare, workshopledare eller konferencierer till höstens event och konferenser! Björn och Lina kommer med säcken full av konkreta, forskningsbaserade metoder för hur ni kan undvika vanliga men mänskliga tankefällor och gamla, tradiga fotspår på kontoret. Dessutom på ett skoj och allmänbildande sätt!

Vanliga föreläsningsteman är:

  • Arbeta för en bättre företagskultur och undvika onödiga konflikter
  • Öka motivationen i arbetsgruppen och ta vara på varandras potential
  • Inleda ett värderingsarbete på arbetsplatsen
  • Förbereda för en förändringsfas
  • Utmana gamla vanor

 

Med humor och exempel ur verkligheten gör de vetenskapen begriplig och ger användbara redskap.

Lina och Björn gör också skräddarsydda workshops utifrån ert företags behov. Då ofta kring teman som företagskultur, ledarskap, gruppsykologi, jämställdhet, rekrytering, arbetsmiljö, konflikthantering, samarbete, motivation och högpresterande team.

Mer om föreläsarna:

Björn Hedensjö är legitimerad psykolog och författare med  psykologexamen från Karolinska institutet som ofta gästar SVT och SR som expert. Han har bakgrund som mediechef och har skrivit böcker om bland annat stresshantering, sömn och ledarskapspsykologi. Supertalang: rör armarna som om han fäktar i sirap på scenen.

Lina Thomsgård har bakgrund som verksamhetsutvecklare, kulturskribent och programledare. Hon har föreläst i mer än tio år om jämställdhet, fördomar, normer och mänskligt beteende. Om det krävs – vilket det gärna får göras – dyker hon upp i guldklänning.

Låter det här som någonting för er?

Kontakta oss för en offert och mer information!

Kontakta oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!