Nils van der Poel bannerbild

10 000 meter drömmar, mål, motivation, tillit och mod – Frukostföreläsning med Nils van der Poel

Många gånger har vi hört hjältens historia. Berättelsen om framgång, den till synes spikraka vägen med några oväntade svängar och krokar, men alltid med ett lycklig slut.

Nils van der Poel börjar sin föreläsning med det lyckliga slutet. Målgången vid OS på 10 000 meter skridsko ger gåshud från stortån upp till hårbottnen. Sen börjar han att berätta sin historia. Men istället för att vila i glansen från guldmedaljerna på scen, så ställer han sig frågan – Var det värt det?

Fullkorn och lätt jogg kommer inte ge dig framgångar på de stora arenorna, det kräver en helt annan typ av hårt arbete. Det förstår man ju. Men ändå är det så svårt att klä de nödvändiga uppoffringarna i ord. Vad kostar det egentligen? Att kunna uttrycka det, hur det påverkar en och människorna runt omkring, det kan Nils van der Poel.

Med mycket humor, en alldeles egen sällsam charm, filosofiska uttryck, och med iakttagelser av livet och dess ned- och uppgångar, berättar Nils om hur det är att ge allt och lite till för att lyckas. Att sätta mål som för de allra flesta är helt orimliga och att lägga upp en plan för att nå dit.

Den bristande motivationen beskriver han som sin största utmaning, och framgången kommer när han väl hittar den. I en lösgodispåse. 

Tack alla kunder som deltog på frukostföreläsningen med oss på MySpeaker och Epicenter, hoppas ni fick er en riktigt bra start på morgonen. Ett extra stort tack till Nils, som på ett bjussigt sätt visade att det aldrig är för sent att ge upp.

Vill du boka en föreläsning med Nils van der Poel till ditt event? Kontakta oss så hjälper vi dig >>

Kontakta oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!