MySpeaker video

Färdiginspelade föreläsningar som fungerar lika bra fristående som delar av större evenemang eller event.

Jonas Eriksson

I den här filmen tar Sveriges mest framgångsrike fotbollsdomare genom tiderna, Jonas Eriksson, med dig på en resa som inte stannar på planen.

Han berättar om sina möten med superstjärnor, om blixtsnabba beslut och arbete under extrem press där teamwork är i centrum. Jonas berör många relevanta ämnen som ledarskap, kommunikation, konflikthantering, inspiration och personlig utveckling.

Ami Hemviken

Ami Hemviken är en av Sveriges främsta föreläsare inom kommunikation, retorik och ledarskap. I den här inspirerande filmen får du lära dig hur du kan kommunicera mer medvetet på jobbet. Själva kärnan i hennes budskap är hur du kan nå in till människors inre, genom bruset och ibland få igenom dina åsikter.

Bra idéer och kunskap behöver paketeras på ett tydligt sätt. I den här filmen får du många aha-upplevelser, skratt och inspiration men också konkreta tips, råd och verktyg. Alla med vetenskaplig grund som verkligen fungerar.

Mary Juusela

Mary Juusela bodde under 10 år hemma hos 700 olika familjer i Sverige i syftet att se hur vi påverkas av negativa attityder som vi utsätts för. Vad som sitter kvar när vi samlas hemma vid köksbordet.

Mary ger verktyg för att sätta empatin i rörelse i alla mänskliga sammanhang. I den här inspirerande filmen delar hon med sig av råd och insikter för att öka medmänskligheten på våra arbetsplatser. Hon berättar om mänskliga beteenden och om hur individer och grupper kommer längre genom att vara inkluderande och empatiska.

Mikael Genberg

Konstnären, entreprenören och innovatören Mikael Genberg berättar i filmen om sina galna och storslagna projekt. Han använder egna och andras erfarenheter, fiaskon och framgångar som en spegel för att vi alla ska se hur det både är enkelt och komplicerat att vara nyskapande.

Mikaels berättelser är fyllda av energi och humor samtidigt som han betonar vikten av samverkan och målbilder samt tipsar om sätt att ta sig ut ur den berömda boxen.

Kontakta oss för mer information och bokning