MySpeaker video

Inspelade föreläsningar som fungerar lika bra som fristående inspiration, som delar av större företagsevent eller kickoff.

Sju filmer om ämnen som innovation, ledarskap, kommunikation, kreativitet,
inspiration, medmänsklighet och humor.

Shahrzad Kiavash

Shahrzad Kiavash var 28 år, frisk och lycklig när hon plötsligt insjuknade i en mycket ovanlig form av sepsis (blodförgiftning). Läkarna gav henne minimala chanser att överleva. Överleva gjorde hon mirakulöst nog, men på bekostnad av amputation av båda hennes underben.

Shahrzad berättar en historia som kan tänkas vara tung och sorglig med humor, värme, allvar och glimten i ögat. Utöver inspiration, skratt och tårar utlovas också värdefulla nycklar, lärdomar och insikter som kan användas och appliceras av vem som helst.

Shahrzad Kiavash video omslagsbild

Robert Karjel

Robert Karjel har lett en helikopterdivision i Adenviken för att bekämpa pirater och byggt upp en division räddningshelikoptrar i Afghanistan, på uppdrag av FN och EU.

I sin historia inspirerar han kring hur man föder framgångsrika organisationer genom att skapa drivkraft hos individen. Hur man går från den enskildes rädsla att misslyckas till en gemensam känsla av både vilja och förmåga att uppnå något stort. Han berättar om sina egna spännande erfarenheter, och vilka nycklar han tog med sig som ledare.

Robert Karjel omslagsbild MySpeaker video

Jonas Eriksson

I den här filmen tar Sveriges mest framgångsrike fotbollsdomare genom tiderna, Jonas Eriksson, med dig på en resa som inte stannar på planen.

Han berättar om sina möten med superstjärnor, om blixtsnabba beslut och arbete under extrem press där teamwork är i centrum. Jonas berör många relevanta ämnen som ledarskap, kommunikation, konflikthantering, inspiration och personlig utveckling.

Ami Hemviken

Ami Hemviken är en av Sveriges främsta föreläsare inom kommunikation, retorik och ledarskap. I den här inspirerande filmen får du lära dig hur du kan kommunicera mer medvetet på jobbet. Själva kärnan i hennes budskap är hur du kan nå in till människors inre, genom bruset och ibland få igenom dina åsikter.

Bra idéer och kunskap behöver paketeras på ett tydligt sätt. I den här filmen får du många aha-upplevelser, skratt och inspiration men också konkreta tips, råd och verktyg. Alla med vetenskaplig grund som verkligen fungerar.

Mary Juusela

Mary Juusela bodde under 10 år hemma hos 700 olika familjer i Sverige i syftet att se hur vi påverkas av negativa attityder som vi utsätts för. Vad som sitter kvar när vi samlas hemma vid köksbordet.

Mary ger verktyg för att sätta empatin i rörelse i alla mänskliga sammanhang. I den här inspirerande filmen delar hon med sig av råd och insikter för att öka medmänskligheten på våra arbetsplatser. Hon berättar om mänskliga beteenden och om hur individer och grupper kommer längre genom att vara inkluderande och empatiska.

Mikael Genberg

Konstnären, entreprenören och innovatören Mikael Genberg berättar i filmen om sina galna och storslagna projekt. Han använder egna och andras erfarenheter, fiaskon och framgångar som en spegel för att vi alla ska se hur det både är enkelt och komplicerat att vara nyskapande.

Mikaels berättelser är fyllda av energi och humor samtidigt som han betonar vikten av samverkan och målbilder samt tipsar om sätt att ta sig ut ur den berömda boxen.

Tobias Persson

2020 tog slut, men inte pandemin. Det betyder att vi även under våren 2021 jobbar hemifrån med system som inte riktigt fungerar och makaroner som kokar över på spisen. 

Hur hittar du motivation och lust att jobba efter ett sällsynt prövande år?

Genom att skratta år eländet såklart.

Bjussa dina anställda på en nyskriven, träffsäker sketch med Tobias Persson om att ”Jobba hemma” och med allt vad det innebär. Se smakprov från filmen här bredvid.

Kontakta oss för mer information och bokning