Nominerade Programledare
MySpeaker of the Year 2022

De nominerade i kategorin programledare 2022

Programledaren, moderatorn, konferenciern, samtalsledaren… Livräddaren på många event – digitalt, live, hybrid och allt däremellan. En bra moderator är väl förberedd, duktig på att lyssna och kan snabbt hantera alla de oväntade situationer som dyker upp under ett event. Detta gäller alla de nominerade i kategorin ”Programledaren”.

Sabinije von Gaffke

Sabinje von Gaffke bannerbild

Sabinije von Gaffke moderator, facilitator, programledare och entreprenör.

Sabinije von Gaffke moderator, facilitator, programledare och entreprenör. Uppskattad och prisad moderator med stor vana av TV, live, hybrid som helt digitala sändningar. Med en tydlig internationell touch och inriktning mot tech, hållbarhet och ledarskap leder Sabinije med stark närvaro, engagemang, karisma och proffsighet uppdrag i Norden som den internationella arenan.

”Sabinije är en förändringsledare och en kreativ visionär. Med sin kommunikation och storytelling skapar hon en dynamisk dialog bland såväl individer, ledare som företag inom alla olika sektorer och industrier.”

Sanna Balsvik

Sanna Balsvik bannerbild

Sanna Balsvik, moderator, konferencier, programledare och föreläsare.

Efter 20 år som chef och ledare på SVT så bidrar hon med perspektiv, bra frågor och insikter i sina möten med chefsgrupper. Har en stor vana av att jobba framför kameran och hon lotsar sina åhörare lika väl digitalt som fysiskt.

”Att skapa rätt stämning, trygghet och fokus både för medverkande och publik är Sannas talang – och det börjar redan vid planeringsmötena. Sanna skapar en varm känsla på scen och når igenom rutan även i ett digitalt format.”

Anna Olin Kardell

Anna Olin Kardell bannerbild

Anna Olin Kardell, moderator och programledare.

Anna hanterar alla format och ser till att interna och externa talare kommer till sin rätt. Trygg inom en bredd av ämnen, från tech, digitalisering och entreprenörskap till stadsutveckling, skola och sjukvård

”Stor kunskap och trygghet till sina kunder oavsett om det är det mindre ledningsmötet, det stora kundeventet, galakvällen, Almedalsdebatten eller dina digitala sändningar. Anna kan dra från en tung erfarenhet från TV både som programledare och producent.”

Ellinor Persson

Ellinor Persson bannerbild

Ellinor Persson, moderator och programledare.

Erfarenheten av direktsändningar från SVT, TV3, TV4+, Kanal5 och P3 gör att hon är trygg i alla format. En scenvan, påläst och noggrann programledare som med humor och värme tar sig an sina uppdrag.

”Ellinor är en riktig moderatorveteran som är van vid att sätta sig in i krävande uppdrag oavsett ämnesområde. Hon är passionerat nyfiken och på scenen är hon proffsig, påläst, avspänd och naturlig.

Ellinor har förutom en bra allmänbildning också ett riktigt ”klisterminne”, och har vunnit På Spåret två gånger.”

Niklas Källner

Niklas Källner bannerbild

Niklas Källner, programledare, författare och journalist.

Med sin förmåga att få människor att tala så har han tagit folk med storm. En inlyssnande, genuint intresserad programledare med särskild förmåga till komisk tajming.

”Niklas drivs av sin nyfikenhet, och han har lärt sig värdefulla knep för att få ut så mycket som möjligt av den han intervjuar. Förmågor som är ovärderliga som moderator.”